«Eva Katrine er utrolig dyktig, både faglig og praktisk. Hun har en sterk bakgrunn i sin utdanning blant annet fra Norges Idrettshøgskole og andre steder, og er svært dyktig med mennesker - en av de dyktigste instruktørene jeg vet om. Hun kan varmt anbefales».

Frank Eirik Abrahamsen,
Førsteamanuensis Seksjon for coaching og psykologi ved Norges Idrettshøgskole. 
Oslo, 2018.


Tiina Toikka, Leder Best Trening, Nordstrand.
Oslo, 2017. 

«Jeg kjenner Eva Katrine som en trener, foreleser og instruktør med solid fagkompetanse. Hun har en åpen, positiv holdning og oppriktig interesse for mennesker rundt seg. I en bransje der man skal bidra til økt fysisk aktivitet og en sunnere livstil for folk flest, har Eva Katrine både kunnskap og evne til å formidle nettopp dette. Gleden over å trene og bevege seg, smitter lett over når man kommer i kontakt med henne». 


Sonya Markovic, 
Senterkoordinator
Athletica Domus.
Oslo, 2017. 

«Eva Katrine er en fantastisk dyktig instruktør som nyter stor respekt hos medlemmene og sine kollegaer. Hun har et stort og genuint engasjement for gruppetrening, og har hjulpet meg og Athletica mye med å øke standarden og kompetansen hos våre dans og koreografi instruktører. Eva Katrine er alltid blid, energisk, ydmyk og oppfinnsom. Jeg vil alltid sette stor pris på henne som menneske og kollega».


Kimhye Iversen, Daglig Leder The Studio Fitness
& Lifestyle. 
Oslo, 2017.

«Eva Katrine er et unikum! I tillegg til å være meget høyt utdannet, er hun en gledesspreder uten like, som virkelig brenner for det hun gjør. Hun gir alltid masse av seg selv, deler kunnskap og er ekstremt kvalitetsbevisst. Da jeg skulle starte The Studio Fitness & Lifestyle var Eva Katrine med fra starten av, og uten hennes råd og kompetanse hadde det ikke blitt den suksessen det er idag. Jeg ønsker henne alt det beste fremtiden kan bringe». 


Erik Bertrand Larssen.
Oslo, 2014.

 

«Jeg har brukt Eva Katrine på vår nye satsning 'Bertrand Bootcamp'. Hun er er ansvarsfull, pålitelig og en svært dyktig instruktør. At hun er faglig kompetent er en side av saken, men at hun i tillegg er lidenskapelig opptatt av å levere et godt resultat, i tillegg til at hun er energisk og motiverende gjør henne til en sjeldent komplett instruktør. EK kan bli en internasjonalt anerkjent instruktør hvis hun vil».