Gruppetimer

Eva Katrine holder en rekke ulike gruppetimer og yogaklasser, og kan også tilpasse og skreddersy både egne gjesteklasser og events om ønskelig.

Cosmo_web.jpg
jazz_fusion.jpg
jazz_fusion.jpg

COSMO- Core·Strength·Movement

Er du klar til å ta din core-trening til et nytt nivå? COSMO er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, mobilitet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.
(45 min)

Mesmerize

Mesmerize er en magisk dansetime som kombinerer stilene lyrisk jazz, moderne og afrikansk på en ny og unik måte. Timen gir deg en totalopplevelse! Fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom en kreativ og energisk koreografi. Passer for alle som liker å danse! (60min)

Contemporary jazz fusion

Contemporary Jazz Fusion er en sterk og vakker dansetime. Koreografien er inspirert av moderne og lyrisk jazz, og har fokus på flyt, bevegelse, musikalitet, uttrykk og opplevelse. En time som passer for alle som liker å danse. Åpne ditt hjerte, skap vakre linjer og hengi deg til musikken.
(60 min)


Eva Katrine tilbyr også følgende timer:

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®! (45min)

SOMA MIND®
SOMA MIND® er en funksjonell praksis hvor vi søker stillhet og fokus gjennom utvalgte bevegelsessekvenser som roer kropp og hode. Vi jobber oss gjennom nøye utvalgte bevegelighetsøvelser på hele kroppen og skaper en god atmosfære for å stresse ned og la tankene hvile. Teknikkene er enkle og komfortable og timen passer for alle. Etter en endt SOMA MIND time vil du mest sannsynlig oppleve et økt fokus og et åpent sinn.
(45min)

DISCOMANIA
Bli med på et skikkelig 70-talls DISCOparty! Enkel koreografi og danseglede til fengende disco-hits!
(45/60min)

Dance Up!
Dance Up! er et fyrverkeri av en dansetime! Lev deg inn i en rekke ulike dansestiler og slå deg løs. Fengende musikk og enkle trinn. Timen er bygget opp med enkle trinnkombinasjoner sang for sang, og dansestilene kan variere i alt fra pop, jazz, jive og hiphop, til musikal, bollywood, latinamerikanske og mye, mye mer. En dansetime som passer for absolutt alle!
(45/60min)

Musical Dance
Bli med på en magisk dansetime som tar deg med inn i de største musikalene gjennom tidene! Slå deg løs til fengende rytmer fra Moulin Rouge, Footloose og Hairspray, lev deg inn i den magiske verdenen til Bob Fosse i Sweet Charity og ro ned til deilige toner fra Cats. Bli med inn i musikalenes eventyrlige univers! 
(45/60min)

AFRICAN VIBES
AFRICAN VIBES er en energisk og eksotisk dansetime inspirert av afrikanske rytmer og musikk. Koreografien er også preget av streetjazz og house, og timen bygges opp ved enkel oppvarming, etterfulgt av blokkbygging og nedtrapping. En herlig, kreativ og annerledes dansetime, som virkelig får deg til å riste løs! 
(60min)

Cardio Party
Energisk kondisjonstime på gulv med enkle trinn, inspirerende musikk og høy treningseffekt!
(45/60min)

Functional Strength
En styrketime med funksjonelle øvelser som styrker hele kroppen. Timen utfordrer både styrke, mobilitet, stabilitet og balanse. Tilpasset alle nivåer.
(45/60min)

GLOBAL YOGA
Global Yoga er en utviklende og personlig yogaform tilpasset 2000-tallets mennesker, der fysiske utfordringer kobles sammen med mentale intensjoner. Yogaklassene inneholder teknikker fra både øst og vest, og timene kjennetegnes av presisjon og flyt.

Eva Katrine guider en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser:
Global Yoga Creative Core
Global Yoga Jala Mandala
Global Yoga Agni 108
Global Yoga Sparkle Up!
Global Yoga Play
Global Yoga Morning Flow
Global Yoga Yin Yang
Global Yoga Yin
Global Yoga Glowstick Yoga

Eva Katrine kan også skreddersy både yogatimer og andre gruppetimer etter ønske. Ta kontakt her.

Øvrige timer: 
I tillegg underviser Eva Katrine i TRX, Core, Sykkel, TriggerPoint, Step, Stretching, Sirkeltrening og Bootcamp.


Vil du trene sammen med Eva Katrine til daglig?

Mandag kl. 17:00-18:00 Yoga Flow ved Athletica Nydalen
Mandag kl. 18:00-19:00 Dance ved Athletica Nydalen
Onsdag kl. 18:00-18:45 SOMA MOVE® på Myrens Sportssenter
Onsdag kl. 19:00-20:00 Yin Yoga på Myrens Sportssenter
Torsdag kl. 19:00-20:00 Dance ved Athletica Domus
Torsdag kl. 20:00-20:45 SOMA MOVE® ved Athletica Domus

For fullstendig timeplan ved Athletica Nydalen og Domus, trykk her
For fullstendig timeplan ved Myrens Sportssenter, trykk her.


For mer informasjon om workshops, events og treningsreiser, se her.

Foto: Marika Mørkestøl.

Foto: Marika Mørkestøl.

utvalg 23454.JPG