Foto: Lars Erik Bakken

Foto: Lars Erik Bakken

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 11 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener, foreleser og kursholder. Eva Katrine er daglig leder og eier av inspartum akademi, som utdanner instruktører innen treningsbransjen. Daglig underviser hun også gruppetimer og kurs og jobber som konsulent for ulike treningssentre/bedrifter. I tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, jobber som instruktør for Bull Aktiv og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Eva Katrine samarbeider også tett med Hauteletics, som er eksklusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia, og jobber som deres ambassadør. 

Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer – alt fra dans, kondisjon og sykkel, til styrke, TRX og yoga, og hun har utviklet dansekonseptet «Mesmerize» og styrke/mobilitetskonseptet «COSMO- Core·Strength·Movement», som du kan lese mer om her. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede! 

 

Eva Katrine har bakgrunn som sprangrytter og har drevet med ridning nesten hele livet. I tillegg har dans vært en stor del av livet hennes, og hun har vært innom en rekke ulike dansestiler som klassisk ballett, musikal/show-dans, jazz, street, afrikansk og stepping. Hun elsker å være i fysisk aktivitet, og hennes store treningsinteresser er dans, yoga, funksjonell styrketrening og ridning. Eva Katrine brenner for å spre danse- og treningsglede, og er svært opptatt av å løfte hver enkelt deltager frem! Hun er genuint opptatt av at trening skal være lystbetont og helsefremmende, og er meget dyktig til å formidle god treningslære og teknikk på en folkelig og forståelig måte. Eva Katrines gruppetimer er gjennomtenkte, pedagogiske, kreative og lekne. Hun vet selv hvilken glede et aktivt liv gir, og har derfor et enormt engasjement for å få andre mennesker til å trives med fysisk aktivitet og trening. At deltagerne på hennes timer skal oppleve mestring, er essensielt for Eva Katrine som instruktør, og hun vektlegger i stor grad mestringsfølelse og autonomi i sine timer. Hun inspireres selv av å kunne hjelpe andre til å utnytte sitt fulle potensiale og realisere egne drømmer!


Eva Katrines beste treningsråd:
Finn din egen og unike bevegelsesglede gjennom varierte, kreative og lekne treningsformer!
Det aller viktigste for fremgang, er glede og mestring!


Eva_Katrine_Thomsen_Hauteletics.jpeg

Hauteletics Ambassadør

Eva Katrine er ambassadør for den norske nettbutikken Hauteletics, som er ekslusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia. Flexi Lexi tilbyr fleksible og behagelige tights og sports-bh'er til all slags type trening, og er spesielt kjent for sine fargeglade og unike tights! 

Se hele kolleksjonen her.(Bilder under, er tatt av fotograf: Marika Mørkestøl).