Back to All Events

Yoga og Mindfulness i Hellas 7.-14.september 2020


Høsten 2020 har du muligheten til å bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis Hansvik til Nidri i Hellas, for en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for både deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. I løpet av uken får du utforske kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og å gi og å ta i mot. Den daglige yogapraksisen kombineres med både spennende og lærerike foredrag, i tillegg til mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter. Du vil lære ulike teknikker for hvordan du kan oppnå mental balanse, styre fokus og løse opp spenninger i kroppen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme! 

Hvem passer turen for?
Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Yogaklassene vil ha åpent nivå, og hver enkelt vil få individuell oppfølging ut fra eget utgangpunkt. I tillegg vil du lære hva mindfulness er og hvordan du selv kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. Du får også mulighet til å kunne delta på foredrag.

For mer informasjon og påmelding, trykk her.