Back to All Events

INSPARTUM STYRKE 5.-7. APRIL, OSLO


  • Athletica Domus 4 Trimveien Oslo, Oslo, 0856 Norway (map)

Instruktørutdanningen gjennom inspartum akademi består av et 21 timers grunnkurs, i tillegg til valgfri fordypning på 21 timer. Studenten kan velge mellom fordypningene inspartum kondisjon & koreografi (21t) eller inspartum styrke (21t). Det er også mulig å legge til begge disse to kurshelgene til det første grunnkurset.

Påmelding gjøres her.
Påmeldingsfrist: 10.mars 2019.

inspartum styrke

Fordypningshelgen «inspartum styrke» gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og lede styrketimer i sal. Helgen er både teoretisk og praktisk, og har et omfang på totalt 21 timer. Du vil lære om kroppens anatomi, biomekanikk i praksis, hvordan tilrettelegge for funksjonelle og effektive styrketimer og hvordan du skal veilede deltakerne. Alle studentene vil få individuelle tilbakemeldinger på eget øvelsesbilde og teknikk, og du vil også opparbeide deg en øvelsesbank for videre design av egne styrketimer. Dette er helgen for deg som liker styrketrening, og som vil lære hvordan du kan gi deltakerne dine unike og lærerike styrketimer.

Disse hovedtemaene vil bli gjennomgått:

•      Anatomi og biomekanikk
•       Teknikk og egenferdighet
•       Musikkbruk i styrketrening
•       Instruksjon og veiledning
•       Baseøvelser
•       Øvelser og organisering
• Timedesign

For at inspartum instruktørutdanning skal godkjennes, må studenten gjennomføre grunnkurset og minimum en av de to andre fordypningene med 100 % oppmøte, i tillegg til bestått teoretisk og praktisk eksamen.

For mer detaljert informasjon om utdanningen, gå til inspartum instruktørutdanning.
Påmelding gjøres her.


Sted:
Athletica Domus, Oslo.
Tid: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-16:00 og søndag 10:00-18:00.
Foreleser: Eva Katrine Thomsen og Anne Riege.

Inspartum-517 kopi.jpg