Back to All Events

INSPARTUM KONDISJON & KOREOGRAFI 20.-22. SEPTEMBER 2019, OSLO


  • Athletica Domus 4 Trimveien Oslo, Oslo, 0856 Norway (map)

Instruktørutdanningen gjennom inspartum akademi består av et 21 timers grunnkurs, i tillegg til valgfri fordypning på 21 timer. Studenten kan velge mellom fordypningene inspartum kondisjon & koreografi (21t) eller inspartum styrke (21t). Det er også mulig å legge til begge disse to kurshelgene til det første grunnkurset.

Påmelding gjøres her.
Påmeldingsfrist: 26.aug. 2019.


inspartum kondisjon & koreografi

Fordypningshelgen «inspartum kondisjon & koreografi» gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og lede kondisjonstimer med trinn, enten på gulv eller step. Helgen er i all hovedsak praktisk og har et omfang på totalt 21 timer. I løpet av denne helgen lærer du både hvordan du skal lage og lære bort koreografi til typiske aerobic-, step- og dansetimer på en pedagogisk og motiverende måte, i tillegg vil du lære hvordan du lager trinn til enklere timer som for eksempel høypuls. Du vil også lære hvordan du instruerer en kondisjonstime med trinn, hvordan skape intensitet ved hjelp av ulike trinn og hvordan du går frem for å designe dine egne timer. Dette er helgen for deg som er glad i musikk og trinntimer, og som ønsker å lære hvordan du kan gi deltakere dine unike treningsopplevelser på gulv eller step.

Disse hovedtemaene vil bli gjennomgått:

•       Instruksjonsteori
•       Instruksjonsteknikk og tegngiving
•       Blokkbygging, gulv/step
•       Metodikker, gulv/step
•       Intensitetsstyring
•       Timedesign

For at inspartum instruktørutdanning skal godkjennes, må studenten gjennomføre grunnkurset og minimum en av de to andre fordypningene med 100 % oppmøte, i tillegg til bestått teoretisk og praktisk eksamen.

For mer detaljert informasjon om utdanningen, gå til inspartum instruktørutdanning.
Påmelding gjøres her.

Sted: Athletica Domus, Oslo.
Tid: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-16:00 og søndag 10:00-18:00.
Foreleser: Eva Katrine Thomsen.

Inspartum-148.jpg