Back to All Events

INSPARTUM GRUNNKURS 6.-8. SEPTEMBER 2019, OSLO


  • Athletica Domus 4 Trimveien Oslo, Oslo, 0856 Norway (map)

Instruktørutdanningen gjennom inspartum akademi består av et 21 timers grunnkurs, i tillegg til valgfri fordypning på 21 timer. Studenten kan velge mellom fordypningene inspartum kondisjon & koreografi (21t) eller inspartum styrke (21t). Det er også mulig å legge til begge disse to kurshelgene til det første grunnkurset.

Påmelding gjøres her.
Påmeldingsfrist: 26.aug 2019.

inspartum grunnkurs
inspartum grunnkurs er den første undervisningshelgen og tar for seg grunnleggende ferdigheter innen gruppetrening. Denne helgen danner grunnlaget for resten av instruktørutdanningen. Dette er en undervisningshelg med noe mer teori, men vi vil også vektlegge å sette teoretisk kunnskap i praksis gjennom denne helgen. Grunnkurset har et omfang på totalt 21 timer undervisning, i tillegg til at studenten må forberede seg i forkant av kursoppstart. Detaljert timeplan og oversikt over kurslitteratur som må anskaffes og leses i forkant, kommer i egen mail til den gitte student etter påmelding.

Disse hovedtemaene vil bli gjennomgått:

•       Instrukørrolle
•       Kommunikasjon
•       Motivasjon og coaching
•       Treningslære
•       Anatomi og fysiologi
•       Musikkteori
•       Intensitetsstyring og belastning
•       Skadeforebygging
•       Sikker trening
•       Tøying og bevegelighet

For at inspartum instruktørutdanning skal godkjennes, må studenten gjennomføre grunnkurset og minimum en av de to andre fordypningene med 100 % oppmøte, i tillegg til bestått teoretisk og praktisk eksamen.

For mer detaljert informasjon om utdanningen, gå til inspartum instruktørutdanning.
Påmelding gjøres her.


Sted:
Athletica Domus, Oslo.
Tid: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-16:00 og søndag 10:00-18:00.
Foreleser: Eva Katrine Thomsen og Anne Riege.

Inspartum-464.jpg