Back to All Events

EnergyBoost på Son Spa 4.-6.oktober 2019


  • Son Spa Hollandvn. 3 1555 Son Norge (map)

Bli med Eva Katrine Thomsen og Alexandra Kakurina på EnergyBoost her hjemme i Norge 4.-6.okt 2019!

Denne helgen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av helgen. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik helg med masse dans, yoga, SOMA MOVE, god mat, latter, deilig spa og mye mer!

For mer informasjon og påmelding, trykk her.
PS:
Meld deg på ved å sende inn "forespørsel" via skjemaet på samme side :)