Back to All Events

Kickstart 2019 - Styrke, Yoga og Mindfulness


  • Yogareise Thailand Khao Lak Phuket (map)

I januar har du muligheten til å bli med Eva Katrine Thomsen og Ellen Solhaug til fargerike og magiske Thailand for en uke fylt med yoga, styrke, mental trening og mindfulness. Få en fantastisk kickstart på 2019 ved å investere i en uke der du retter fokus innover og lytter til din egen kropp. I løpet av uken vil du få utforsket ulike yogaformer, styrke- og mobilitetstrening, kombinert med spennende og lærerike foredrag og workshops, i tillegg til mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter. De fleste av yoga-og treningstimene praktiseres utendørs under palmene eller ved havet. I løpet av uken vil du lære hvordan du bruker forskjellige mentale verktøy for å bedre håndtere livets utfordringer og oppnå balanse i hverdagen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme – kom hjem som en sterkere utgave av deg selv, både fysisk og mentalt.

Hvem passer turen for?
Denne reisen er åpen for absolutt alle, uansett du er nybegynner eller har praktisert noe yoga tidligere. Reisen gir deg mulighet til å lære og utforske yoga, i tillegg til styrketrening med egen kroppsvekt og andre lekne, aktiviteter. I tillegg vil du lære hva mindfulness er og hvordan du selv kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yoga-og treningsklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. Du får også mulighet til å kunne delta på ulike foredrag og workshops, som vil omhandle, yoga, mindfulness, mental trening (stressmestring og det å finne balansen i hverdagen), målsetting og kosthold. Med to erfarne instruktører vil du til en hver tid få ”hands on”-justeringer og individuell oppfølging, noe som bidrar til unik utvikling og gjør uken ekstra lærerik. 

For mer informasjon og påmelding, trykk her.