Back to All Events

Yoga og Mindfulness i Hellas 10.-17.september 2018


  • Yogareise Hellas Eparchiaki Odos Lefkas - Vasilikis Nidri, 311 00 Greece (map)

Høsten 2018 har du muligheten til å bli med Eva Katrine Thomsen og Andrew Smistad Edwards til Nidri i Hellas, for en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for både deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. I løpet av uken får du utforske kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og å gi og å ta i mot. Den daglige yogapraksisen kombineres med både spennende og lærerike foredrag, i tillegg til mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter. Du vil lære ulike teknikker for hvordan du kan oppnå mental balanse, styre fokus og løse opp spenninger i kroppen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme! 

Hvem passer turen for?
Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Yogaklassene vil ha åpent nivå, og hver enkelt vil få individuell oppfølging ut fra eget utgangpunkt. I tillegg vil du lære hva mindfulness er og hvordan du selv kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. Du får også mulighet til å kunne delta på foredrag som vil omhandle, yoga, mindfulness og mental trening (stressmestring og det å finne balansen i hverdagen). 

For mer informasjon og påmelding, trykk her. 

Earlier Event: September 7
Höstglöd i Åre 2018
Later Event: October 6
ShapeUp Turné Bergen 6.oktober!