logohero.jpg

SLIK KOMMER DU I FORM ETTER FERIEN:

Dette er det viktigste du må passe på!

Her er ekspertenes beste tips for å komme i gang igjen med trening etter en slapp og treningsløs ferie. 
Eva Katrine Thomsen er idrettspsykologisk rådgiver, personlig trener og gruppeinstruktør. Hun påpeker at det er viktig å være klar over at det faktisk er tungt å komme tilbake til trening etter et langt avbrekk. Les hennes råd for å komme i gang med treningen igjen her. 


Skjermbilde 2018-03-12 kl. 09.28.13.png

Sitter du mye stille på jobb? Her er 5 tips til smugmosjon på jobben

Det er ikke bare på ski vi nordmenn er best. Vi er også i verdenstoppen når det kommer til stillesitting. Vi sitter nemlig mest i hele Norden og ligger på en solid 4. plass i verden. Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å endre dette, skal vi tro Eva Katrine Thomsen, idrettpsykologisk rådgiver, personlig trener og fagansvarlig i helseappen MotiOne. Les hennes tips til smugmosjon på arbeidsplassen her.

Karrierestart.no har også skrevet om dette, artikkelen finner du her.  
Artikkelen finnes også på Ledernett og Dagens Perspektiv.  


uVnAdc0wAj2GL48v_400x400.jpg

Endre livsstil? Ekspert mener sjansen for å lykkes er langt større om du følger disse rådene.

I januar er det mange som ønsker å gjøre en endring. Kanskje har du mål om å trene mer, spise sunnere, slutte å snuse eller helt andre ting. Uansett hva du ønsker å endre, handler de fleste endringer om motivasjon. Hvor motivert er du egentlig til å gjøre endringen? Men hvordan skal man egentlig finne motivasjonen?

Vi stilte fem spørsmål til idrettspsykologisk rådgiver, gruppeinstruktør og personlig trener, Eva Katrine Thomsen. Hun har en mastergrad i idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole og har ti års erfaring fra treningsbransjen. Les hennes beste råd her.


uVnAdc0wAj2GL48v_400x400.jpg

Tungt å komme tilbake til hverdagen igjen? Her er rådene som hjelper deg i gang.

Søvnspesialisten, treningsveilederen og ernæringsfysiologen deler sine beste tips. Sene kvelder, late dager, grillmat og øl… Etter en sommerferie med få eller ingen rutiner kan det være tungt å komme tilbake til hverdagen. Vi har spurt eksperter på søvn, kosthold og trening om tips til hvordan man kommer i gang med de gode vanene igjen. 

Eva Katrine Thomsen, idrettspsykologisk rådgiver, gruppeinstruktør og personlig trener - Å finne motivasjon til trening er ikke alltid like lett etter en avslappende ferie. Les hennes beste råd for å komme i gang etter ferien igjen, her. 


Untitled design.png

Yogaøvelsene som gir mer energi

Yoga er ikke bare god trening. Visste du at du kan bruke øvelsene til å redusere stress og få mer energi?
Treningsinstruktør Eva Katrine Thomsen, som har master i idrettspsykologi og coaching i tillegg til yogautdanning fra Sverige, viser en sekvens med øvelser som kan gi deg en ekstra boost når du trenger det mest. Se artikkelen for Coop Aktiv her.

 


Start dagen med yoga.

Morgenyoga er det perfekte måten å starte dagen på, ifølge treningsinstruktør Eva Katrine Thomsen.

– Yoga gjør deg mer smidig, og får kroppen til å våkne. Og det å få kontakt med pusten fra tidlig om morgenen, gir en positiv effekt på resten av dagen. I denne videoen for Coop Aktiv viser hun en sekvens med øvelser som kan gi deg en ekstra boost når du trenger det mest.


Untitled design.png

5 supereffektive mageøvelser med gymball

Slik trener du alle magemusklene med ett redskap – nemlig en gymball! Jeg viser deg fem effektive og enkle øvelser. Er du klar?

Du finner artikkelen her, og video av øvelsene her


Øvelser mot vond nakke

Sitter du mye bøyd over skjerm og tastatur hele dagen? Det kan gi både vondt i nakken og dårlig holdning. I samarbeid med Coop Aktiv viser jeg deg her et par enkle øvelser som hjelper :)