Slik mikser du musikk til gruppetimene dine!

Musikk er helt essensielt for opplevelsen, og også treningseffekten, i gruppetrening! Å kunne trene til fengende musikk sammen med andre mennesker, er jo noe av det jeg liker aller best med gruppetrening, men da må også musikken være satt sammen på en gjennomtenkt og god måte, og den må være mikset!

Visste du at jeg har skrevet et blogginnlegg tidligere som tar for seg hvordan du kan mikse din egen musikk? Jeg har laget en fullstendig «oppskrift» på hvordan du går frem. Jeg har selv brukt programmet MixMeister Express i alle mine år som instruktør og er superfornøyd med det. Det er brukervennlig og enkelt. Hvis du vil løfte gruppetimene dine til et nytt nivå, miks musikken din!

Hele dette innlegget med full fremgangsmåte for hvordan du bruker MixMeister, finner du her. Enjoy!

Foto: Helena Wian, fra  ShapeUp Convention 2019

Foto: Helena Wian, fra ShapeUp Convention 2019

52571337_2115311355181337_5920331406415757312_o.jpg

Hvis du ønsker tips og inspirasjon til hensiktsmessig musikkbruk, kan du lese om det her og hvis du vil lese om intensitetstyring og musikkbruk, finner du et blogginnlegg om dette her.

Mitt mål og ønske med denne bloggen er å hjelpe alle dere som jobber som gruppeinstruktører rundt om i vårt langstrakte land, så jeg håper du får glede og nytte av disse blogginnleggene! Legg gjerne igjen en kommentar om det er andre temaer du ønsker jeg skal skrive om :)


Ønsker dere en superfin lørdag!

//Eva Katrine