Endelig kommer boken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør»!

Den 16.juni 2017 signerte jeg kontrakt med Fagbokforlaget, sammen med Frank Abrahamsen, Atle Arntzen og Rolf Haugen, om om skrive en revidert utgave av den daværende boken «Personlig Trener», som nå også skulle omhandle gruppeinstruktøren. Det er faktisk nå 1 år og 9 måneder siden vi signerte, og det er helt vilt at det har gått så lang tid. Men på lik linje med mange andre prosjekter, har vi møtt på noen utfordringer underveis – vi er fire forfattere som alle har fire hektiske og innholdsrike liv, og ting tar lengre tid enn man tror!

Men NÅ endelig, selv om jeg skrev at boken skulle komme ut høsten 2018, så er manus sendt til språkvask og vi kan med «hånden på hjertet» si at boken er til slags fra mai/juni i år! Det er virkelig helt fantastisk! Jeg gleder meg så utrolig mye til endelig å kunne holde boken i hendene :) Det blir helt rått! Jeg håper veldig mange av dere kommer til å få glede av en helt egen fagbok som omhandler personlig trening og gruppetrening!

Foto: Frank Abrahamsen - denne mannen kan alt :)

Foto: Frank Abrahamsen - denne mannen kan alt :)

Vi har fortsatt en jobb å gjøre med bilder, illustrasjoner etc., og jeg gleder meg ikke akkurat til jobben etter at manuset, på mange hundre sider, kommer tilbake fra språkvask, men nå er vi så nærme målet, så nå er det bare å gi gass! Mye av grunnen til at prosessen har tatt lengre tid enn ventet, er at boken har blitt langt mer omfattende enn først antatt. Vi ville skrive en komplett fagbok for alle PTer og instruktører i bransjen, og vi ville gjøre det skikkelig. Dette endte med et enormt stort manus som ikke Fagbokforlaget var like «happy» med :P Sånn er det når engasjerte ildsjeler går sammen for å dele kunnskap og lidenskap! Men etter å ha svelget mange «kameler» og hatt flere møter med Fagbokforlaget, kom vi ferm til en veldig god, og nesten bedre løsning. Boken som gis ut i mai/juni, vil ha en tilhørende internett-resurs del, som vil komplementere boken med enda mer fagstoff, praktiske eksempler og spennende intervjuer av dyktige fagfolk. På denne måten blir ikke boken for omfattende, men du som leser kan likevel fordype deg i de temaene du ønsker, og det gjør at vi som forfattere enkelt kan revidere og oppdatere tilleggsmaterialet :) Vi er superfornøyde med resultatet og gleder oss til å dele det med alle dere! «Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves», sies det ;)

Gleder du deg til boken vår kommer ut på markedet? :)

Det gjør i hvert fall vi! Let’s start the countdown! Og en stor takk til Frank, Atle og Rolf som ville ha meg med på dette fantastiske prosjektet og som har vist meg enormt mye tillit! Tusen takk «gutta krutt»!

God søndag alle sammen :)


//Eva Katrine