Takk for i år VING ENERGYBOOST!

(dette innlegget inneholder reklame)

Tiden flyr og plutselig har det nesten gått to uker siden Alexandra Kakurina og jeg kom hjem fra årets Ving EnergyBoost, og det er på tide med en deilig oppsummering! Det var tredje året Alexandra og jeg arrangerte denne treningsreisen til Gran Canaria og det var like magisk denne gangen :) I år hadde vi med oss 21 fantastiske deltagere – tyve høner og en hane! Jeg vil rette en stor takk til alle deltagerne som var med og bidro til å gjøre denne uken uforglemmelig. Fem av damene hadde vært med også de to foregående årene og i tillegg kjente jeg noen av deltagerne fra andre treningsreiser. Det var ekstra koselig! Og nå har elleve booket seg på til ny tur til neste år allerede, så det er vi evig takknemlig for og tar som et stort kompliment ;) Vi gleder oss til å se dere alle igjen! #onebighappyfamily

Til tross for en litt trøblete start med kansellert fly, var stemningen på topp og damene danset allerede salsa på hotellrommet på Gardemoen før vi kom oss avgårde – jeg tar av meg hatten! Er ingen sak med noen utfordringer når man har med en så blid, positiv og løsningsorientert gjeng, og heldigvis var hele forsinkelsen glemt i det de latinamerikanske rytmene strømmet ut av høyttalerne!

LRG_DSC08950 2.jpg
IMG_9740.jpg
IMG_9772.jpg

Ving Energyboost arrangeres på Sunprime Atlantic View på Gran Canaria, i Playa del Ingles, og det er virkelig er flott hotell med supre uteområder. Hver dag startet enten med myk Morning Flow under åpen himmel eller med svett og morsom SOMA MOVE, etterfulgt av dans som Salsa Ladies Styling, Tango Fusion og Zumba. Midt på dagen er det aktivitetsfri og man har mulighet til å gjøre akkurat som en vil. Å gjøre som en vil kan man jo hele uken, men vi oppfordrer deltagerne til å være med på så mye som mulig gjennom uken, da programmet er lagt opp med en «rød tråd» gjennom uken. Det er nesten litt som et ukeskurs, der man både lærer teknikk, koreografi, får tilegnet ny kunnskap osv. Hver ettermiddag avsluttes med dans etterfulgt av Sunset Flow, stretching eller yin yoga.

Vi spiser felles middag hver kveld for alle som ønsker å være med, noe som også gjør at det er trygt og hyggelig å reise alene :) Så er du i tvil om du skal våge å dra alene – gi gass! Veldig mange reiser alene på denne reisen og flere av deltagerne har blitt nære venner! Det er superkoselig :)

IMG_9771.JPG
IMG_9749.jpg
IMG_0065.jpg

Hvert år arrangerer vi også «DANCEPARTY» med eget tema. Det første året vi arrangerte Ving EnergyBoost, var temaet «Pop-musikk», i fjor var det «Disco» og i år var det klart for «Musical Dance». Det var altså musikaltema og Alexandra og jeg hadde funnet frem en rekke slagere fra de største musikalene gjennom tidene! Kostymer er også et «must» og vi oppfordrer også deltagerne til å kle seg ut – noe de også tar meget seriøst. Det er så fantastisk å se alle de kreative kostymene hvert år. I år var både Hair, Cats, Fame, Moulin Rouge, Grease, Flashdance og Saturday Night Fever godt representert i salen! Det var helt rått, og nytt av året var også kåring av årets beste kostyme :)

Årets «DANCEPARTY» var en stor suksess og vi storkoste oss alle sammen! Det var som å være på musikalscenen i 75 min. Nå leker Alexandra og jeg med tanken om temaet: «Ikoniske danser» til neste år ;)
Hva sier dere?!

IMG_9950.JPG
IMG_9895.PNG
IMG_8299.jpg

I tradisjon tro fikk alle deltagerne også goodiebags under velkomstmøtet, og vi vil derfor rette en stor takk til våre samarbeidspartnere, som var med å gjøre årets goodiebags ekstra fulle og superfreshe! Vi fikk produkter og negllakk fra SkinbyMeOslo, drikkeflasker og treningsnett/bag fra Myrens Sportssenter, gavekort/rabattkode fra MakeUpYourMind, produkter fra Thalgo Norge og gavekort/rabattkode fra Hauteletics.

Tusen, tusen hjertelig takk alle sammen! Vi setter stor pirs på samarbeidet og er stolte av å kunne gi deltagerne på Ving EnergyBoost goodiebags med kvalitetsprodukter. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale disse aktørene til alle jeg kjenner!

LRG_DSC08938.jpg
IMG_0050.JPG
Facetune_27-01-2019-22-52-46.jpg
IMG_0048.JPG

Om du er nysgjerrig på Ving EnergyBoost, kan jeg si at denne treningsreisen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en komplett treningsuke for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette den perfekte treningsreisen for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, og opplegget tilpasses nivået. Alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av turen, men det er ønskelig at du har trent litt tidligere. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik uke! Så heng deg på Ving EnergyBoost 2020 :)

IMG_0126.jpg

Tusen takk alle sammen for en herlig og minnerik uke, og tusen takk til Ving Norge som gjør det mulig for oss å jobbe med lidenskapen vår. Det er vi evig takknemlig for!

Har du lyst til å være med neste år? Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

Hvis du ønsker å være med, anbefaler vi deg å booke reisen så fort du har mulighet, da det er et begrenset antall rom for de som ønsker å bo alene og nesten halvparten av plassene er allerede booket.

Ving Energyboost er det store høydepunktet i januar og jeg gleder meg allerede til 2020! Under kan du se litt av hvordan vi hadde det i år :) Enjoy!

//Eva Katrine

IMG_0035.jpg