LANSERING AV INSPARTUM UTDANNING

49251322_10156105450722993_8815544688573415424_o.jpg

I går var det igjen en ny, stor dag da inspartum akademi lanserte inspartum utdanning:

*inspartum instruktørutdanning

*inspartum påbygging

*inspartum workshop

Jeg har virkelig jobbet på spreng de siste to ukene for å få alt i havn, og takket være en enestående kjæreste, Eivind, fantastisk gode venner, Anne-Margit og Ingvill, som har hjulpet meg med både korrektur og utvikling av informasjon til påmelding, vilkår etc., og min eminente grafiske designer Per-Magnus Rønning, kom alt i havn til i går. Jeg er så takknemlig for all hjelpen, og er stolt av å kunne lansere en tjeneste jeg virkelig kan stå inne for og som alle gruppeinstruktører i landet forhåpentligvis vil nyte godt av på sikt!

For å få medlemmene til å komme jevnlig tilbake og trives med gruppetrening, er det avgjørende at instruktørene leverer kvalitetssikker og motiverende trening, som øker treningslyst og bevegelsesglede hos den enkelte deltaker. Grunnleggende kunnskap om både treningslære, motivasjon/coaching, musikk- og instruksjonsteori, øvelser og design av egne timer, er derfor svært viktig for at gruppeinstruktører skal lykkes.

Vi har stor tro på gruppetrening som en arena for bevegelsesglede, og vi i inspartum akademi ønsker å gi alle som vil jobbe som gruppeinstruktører en solid og faglig forankret utdanning. Gjennom inspartum instruktørutdanning får du den kunnskapen og de verktøyene som gjør at du selv kan designe effektive, kreative og motiverende gruppetimer. Vi vil gi deg kompetansen og inspirasjonen til å skape!

Da jeg selv startet som instruktør i 2008 ved Condis på Stovner, fikk jeg grundig opplæring og oppfølging og videre sendt på kurs. Jeg ble møtt av en utrolig dyktig leder for gruppetrening, Lene Haga Skarnes, som virkelig hadde stolthet for yrket sitt og som gav meg forståelsen for at hvis jeg virkelig ville lykkes som instruktør, så måtte jeg gå på kurs og jobbe hardt! Jeg er veldig glad for at jeg møtte Lene, som satte krav til både profesjonalitet og kompetanse fra dag en, og som også lot det ta den tiden det tok, før jeg var klar til å ha min aller første gruppetime. Gruppetrening er et eget fag, og fra dag én forstod jeg at jeg måtte utdanne meg ytterligere for å kunne gi mine deltakere kvalitetssikker og motiverende trening. Dette er så viktig, og min hovedmotivasjon bak å starte inspartum akademi – dyktige instruktører kan faktisk gjøre en forskjell og snu passivitet til aktivitet i befolkningen!

Mitt første møte med treningssenterbransjen har jeg også skrevet om tidligere her på bloggen. Hvis du vil lese dette innlegget, finner du det her. :)

Inspartum-199.jpg

Instruktørutdanningen gjennom inspartum akademi består av et 21 timers grunnkurs, i tillegg til valgfri fordypning på 21 timer. Studenten kan velge mellom fordypningene inspartum kondisjon & koreografi (21t) eller inspartum styrke (21t). Det er også mulig å legge til begge disse to kurshelgene til det første grunnkurset.

Med denne inndelingen av utdanning, har du som instruktør eller kommende «instruktørstjerne» mulighet til å velge å utdanne deg innen akkurat det du ønsker. På sikt vil vi også utvide med sykkelinstruktørkurs og andre spennende påbyggingskurs. Jeg tar veldig gjerne i mot tips fra dere om hva dere ønsker dere kurs i! Mitt mål med inspartum akademi er å kunne tilby den beste og mest inspirerende utdanningen for gruppeinstruktører i Norge! Jeg skal gjøre som Petter Stordalen – bare ansette folk som er flinkere enn meg, og jeg er allerede på god vei ;) Anne Riege er med i inspartum akademi og skal forelese ved første kurs i mars. Hun er virkelig dyktig og en fagperson jeg ser opp til og stadig lærer av!

Går du med en instruktørdrøm i magen, ønsker å «friske» opp i gammel kunnskap eller få en ordentlig gruppeinstruktør-sertifisering, da finner du all informasjon om inspartum utdanning på www.inspartum.no.


Håper kanskje akkurat DU vil bli en del av «inspartum community»! Send meg gjerne en mail på: evakatrine@inspartum.no om du lurer på noe. Ingen spørsmål er dumme ;)

Inspartum-517 kopi.jpg
Inspartum-40.jpg

Jeg gleder meg enormt til fortsettelsen, selv om det også er ganske skummelt :P Men jeg ser virkelig frem til å dele min lidenskap til gruppetrening med dere på kurs og workshops fremover. Jeg håper vi kan skape et sterkt «gruppetrenings-community» i Norge og sammen inspirere og gjøre hverandre bedre!

Nå skal jeg bare fortsette å gjøre mitt beste hver eneste dag fremover, for det er tross alt det beste man kan gjøre! #værdenbestedukanvære


Ønsker dere en flott, herlig og sprek uke!

//Eva Katrine


(dette innlegget inneholder egenreklame)