ShapeUp Norgesturné i Tromsø 1.september!

I helgen var det klart for åpningen av høstens ShapeUp Norgesturné og første stopp var nordens Paris – nemlig Tromsø! I løpet av høsten besøker ShapeUp hele fem storbyer i vårt langstrakte land, og neste by ut er Oslo 8.september. Jeg skal på et arrangement i Åre neste helg og deretter arrangere yogareise i Hellas, men i løpet av de neste ukene kan du møte ShapeUp-gjengen altså i Oslo, Stavanger og Trondheim. Helt til slutt avsluttes turneen i Bergen 6.oktober og da er jeg med igjen, så håper jeg ser mange kjente på convention i Bergen! Det er fortsatt ledige plasser i alle byene, så hvis du er keen på å henge deg på, sjekk ut www.shapeupconvention.no :)

Sammen med Sølve Sundrehagen, Silje Thorstensen, Hanna Sundquist og et superteam fra Egmont med Ida Flatland i spissen, reiste jeg til Tromsø fredag formiddag 31.aug og lørdag 1.september smalt det på Kraft Sportssenter i Tromsø. Over 200 spreke, blide og sprudlende deltagere møtte oss lørdag morgen og gjett om det ble en skikkelig treningsfest! 

For en gjeng! Fra venstre: Hanna Sundquist, EK, Sølve Sundrehagen og Silje Thorstensen. Foto: privat. 

For en gjeng! Fra venstre: Hanna Sundquist, EK, Sølve Sundrehagen og Silje Thorstensen.
Foto: privat. 

IMG_3900.JPG
IMG_3901.JPG
Foto: Sander Torneus. 

Foto: Sander Torneus. 

I løpet av lørdagen hadde alle vi instruktørene fra Oslo fem timer hver og jeg presenterte blant annet SOMA MOVE, danseklassen DanceUp! og holdt to foredrag om mental trening. Det var utrolig gøy og stemningen var på topp hele dagen. I tillegg var det flere instruktører fra Kraft som bidro i løpet av dagen og deltagerne kunne bryne seg på alt fra høypuls, dans, yoga og SOMA MOVE, til partneryoga, sykkel, step og MMA. Et skikkelig variert og flott program, i freshe, lyse og fine lokaler. Tusen takk til Kraft Sportssenter for lokaler og super hjelp gjennom helle arrangementet! 

Etter fem timer var vi ganske «kjørt» i hodet og også litt møre i kroppen, men likevel fulle av energi! Å få lov til å undervise og dele treningsglede med så mange fine mennesker er virkelig det beste som finnes og vi var rimelig «høye på livet» hele gjengen da vi kom tilbake til hotellet lørdag kveld! I Tromsø bodde vi på hotellet Clarion Hotel The Edge og det var virkelig et tipp topp hotell som jeg kan anbefale på det varmeste. Det var superfint, hadde flotte, store rom og gode senger, for ikke å snakke om en helt fantastisk frokostbuffet! Gjett om vi sørget for å unne oss en laaang frokost før vi satte kursen hjemover søndag morgen :)

Foto: Sander Torneus. 

Foto: Sander Torneus. 

Foto: privat.

Foto: privat.

IMG_3888.JPG
Foto: Sander Torneus. 

Foto: Sander Torneus. 

Søndag formiddag gikk turen hjem til Oslo igjen og jeg nøt en veldig rolig søndag hjemme! Kroppen trengte restitusjon før uken smalt i gang igjen i dag :) 

Tusen takk til Tromsø for en super helg! Nå lader jeg opp til Åre og Hellas. 

Som sagt, det er mange ledige plasser igjen på ShapeUp Convention rundt omkring, så ta med deg en venninne og meld deg på! Sees i Bergen :)

Ønsker alle en superduper, tipp topp uke! 


// Eva Katrine

Foto: privat. 

Foto: privat.