Back in business! Høst 2018 - bring it on!

Fra kreativ tre dagers workshop i Kreuzberg, Berlin :)

Fra kreativ tre dagers workshop i Kreuzberg, Berlin :)

Endelig er «bloggtørken» over og jeg lover litt hyppigere innlegg fremover, men hjelp så fort sommeren har gått! Plutselig var vi halvveis i august og september lurer rett rundt hjørnet. Sommerferien er for alvor over og jeg er i full gang med jobb igjen. I skrivende stund sitter jeg på en hyggelig, kreativ, hipster kafe i Kreuzberg i selveste Berlin! På mandag reiste jeg ned til Tyskland for å jobbe med et spennende prosjekt jeg har på gang. Sammen med min barndomsvenn, Per-Magnus Rønning, har jeg jobbet intensivt i to dager og vi har kommet langt på vei med prosjektet. Han er grafisk designer og en av de dyktigste jeg kjenner – utrolig givende og få jobbe sammen med en som er så kreativ, profesjonell og engasjert! Jeg vil ikke røpe noe mer omkring dette prosjektet før senere, så dere må tåle og bli holdt på «pinebenken» en stund til ;)

Uansett – nå er høsten straks i gang og jeg gleder meg til en fullbooket høst med masse morro! Jeg har virkelig fått ladet batteriene etter en helt fantastisk sommer, og tenkte det var hyggelig å dele litt av min sommer med dere :) 

Hele juni, etter at jeg kom hjem fra treningsreisen med Ving i Palma, ble tilbragt foran macen for å ferdigstille førsteutkastet til boken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør». Det var en intensiv måned og lykken var stor da jeg kunne trykke «send» den 1.juli. Meningen var egentlig at boken skulle gå til språkvask 1. august, men som dere vet – ting tar tid og vi har også møtt på noen små utfordringer underveis, så nå venter et møte med Fagbokforlaget 21. august, og etter det håper jeg at jeg kan fortelle dere mer om boken og når den endelig kommer ut! Jeg vet at det er mange som gleder seg til boken kommer ut og det synes jeg er utrolig stas, men jeg må bare be dere være tålmodige med oss! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves ;)

IMG_1135.jpg

Selve «gulroten» som ventet etter ferdigstilt førsteutkast, var reise til Berlin, sammen med Noa Løfwander og Hauteletics. Så sommeren har både startet og sluttet i Berlin på en måte dette året :) Sammen med Noa, som er den rå dama bak den nye, norske nettbutikken Hauteletics og eksklusiv distributør av FlexiLexi Fitness i Europa, reiste jeg til Premium Berlin – nemlig Berlin Fashion Week den 2.juli. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp på en av Europas største motemesser sammen med designere og fashionistas fra hele verden, men sånn gikk det seg altså til. Jeg jobber som ambassadør for Hauteletics og sammen med Noa presenterte vi FlexiLexi – de fargeglade, morsomme og freshe tightsene – for resten av Europa!

Å være en del av Berlin Fashion Week fra 3.-5.juli sammen med Noa, var virkelig en utrolig opplevelse! Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk være med på dette, og lærte utrolig mye nytt. Etter dagene i Berlin kan jeg virkelig si at jeg var mange erfaringer, og ikke minst mange, gode minner rikere :) Så mange fargerike mennesker, unike design, nyskapende ideer, kule installasjoner og kunst!

GJBUE1814.jpg
Facetune_03-07-2018-13-41-01.jpg
Skjermbilde 2018-08-10 kl. 10.14.48.png

Vi var som sagt på Berlin Fashion Week for å vise frem tightsene fra merket FlexiLexi. Du har kanskje allerede sett alle de fargesprakende tightsene med både meloner, avokadoer, blomster, kaktus og kiwi som jeg har hatt på meg? Det er fantastisk morsomme tights, i tillegg til at de er utrolig behagelig å ha på og de har supergod kvalitet. Jeg er veldig stolt og glad for å være Hauteletics sin ambassadør og kan virkelig anbefale både topper og tights! Og for deg som tenker at dette er for «crazy», så kan jeg berolige deg med at Hauteletics selger også ensfargede eller mer nøytrale tights. Sjekk ut utvalget her :)

VBRZE1023.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0793.jpg
IMG_0816.jpg
Facetune_02-07-2018-20-52-07.jpg

Dagene i Berlin ble fylt med messeliv, trening, masse god mat og vi fikk også litt tid til både sightseeing og shopping :) Vi bodde på hotellet «Hotel Berlin, Berlin»  og det kan jeg virkelig anbefale om noen av dere tenker å ta turen til Berlin. Det er et stort hotell, men er veldig fint, rent og delikat. Frokosten er variert og veldig god, og hotellet har et av de beste hotell-treningsstudioene jeg har sett! Hotellet ligger sentralt like ved Wittenbergplatz og Nollendorfplatz, like ved dyreparken, det kjente varehusetKaDeWe og Kurfürstendamm. Jeg var så fornøyd med dette hotellet at jeg valgte å bo på det samme hotellet nå når jeg også er i Berlin.

Etter et fantastisk eventyr i Berlin, vendte vi kursen hjemover mot Tigerstaden og jeg måtte bare kaste meg rundt og pakke kofferten for et nytt eventyr – nemlig Palmesus 2018! 

IMG_E0881.jpg

Etter ca. 4 timer søvn fra torsdag 5. juli til fredag 6.juli, var jeg klar for sommerens neste eventyr. Sammen med supervenninnen min fra nord, Ina, også kalt «Pompel», kruste vi nedover mot Kristiansand og Palmesus for vår første gang! Jeg har sett festivalen i sosiale medier de siste årene og tenkt at dette måtte være en festival for meg som elsker å danse og kaste på håret ;) Og gjett om jeg hadde rett! Det ble en helt sykt bra helg med masse digg musikk, bra folk, sol og sørlandssommer, og og vi danset rundt i sanden på bystranda hele natten lang! Vi var noe slitne søndagen etter for å si det sånn, men det var virkelig verdt det! Palmesus var virkelig et fyrverkeri av en festival, bokstavelig talt, og og billettene for Palmesus 2019 er sikret :)

IMG_1392.jpg
Facetune_07-07-2018-13-35-39.jpg
IMG_1355.jpg

Fra Palmesus og Kristiansand, gikk veien videre til Tvedestrand og nærmere bestemt Borøya. Her var jeg en hel uke og SUPet hver eneste dag. Etter at jeg fikk SUP til bursdagen min i år, har det blitt min nye yndlingshobby og jeg godtar for øyeblikket hat hest er byttet ut med SUP ;) Haha! Lille Goya-snuppa til mor var også med på SUPen, noe hun synes var stor stas! Hun er jo en badeengel uten like og det å i tillegg få være med rundt «oppå« vannet var helt topp. Det var en veldig fin uke på sørlandet i strålende vær, men for en med kallenavn «TurboThomsen», ble det litt vel lenge på en hytte :P Jeg blir fort rastløs og savner «action» og alle mulighetene som bylivet gir en. Selv om det er idyllisk på en sørlandsøy, blir likevel hverdagen litt mer tungvindt og for en utålmodig sjel blir det å måtte ut i båt for å komme seg noe sted, reise langt for å handle eller trene osv., litt for mye i lengden! Haha! Det var en nydelig uke, men det var også superdigg å komme hjem til verdens beste by igjen – OSLO! 

IMG_1581.jpg
DSC07985.JPG

Etter et par uker i hovedstaden med litt småjobbing, SUP, sol, hyggelige lunsjer og mye trening, bar igjen turen til Gøteborg denne sommeren. Jeg var i Gøteborg en tur i juni og reiste så tilbake i slutten av juli. En av mine to beste venninner, Line, bor i Gøteborg og derfor er det en by jeg ofte besøker og som jeg stadig blir mer glad i. Det er en utrolig koselig by som jeg trives veldig godt i. Sammen med Isabel H. Christoffersen, som jeg har blitt kjent med gjennom treningsreiser med Ving Norge, dro jeg ned til Gøteborg 27.-29 juli. Vi hadde bestemt oss for å ta en skikklig jentetur og bare kose oss :) Vi bodde på det superfreshe hotellet Clarion Post, shoppet, spiste god mat, trente og danset ut i de sene nattetimer! Vi fikk også lurt med Line ut på lørdagskvelden og nok en helg gav minner for livet denne sommeren! Jeg er veldig takknemlig for at jeg har så mange fine venner rundt meg og for at jeg har muligheten til å reise og oppleve livet! Det er viktig å stoppe opp innimellom og reflektere over alt det fine man har i livet. Det er lett å ta det forgitt. 

«We travel not to escape life, but for life not to escape us.» - anonymous 

IMG_2607.jpg
IMG_2782.jpg
IMG_2781.jpg

Etter en «king kong» helg i Gøteborg bar det hjem igjen til Oslo og litt hverdagsliv igjen. Jeg begynte så smått å jobbe med prosjekter, forberede høstens timer og komme sakte men sikkert tilbake til litt hverdagsrutiner. I tillegg fortsatte jeg med den gode treningen som jeg har fått til denne sommeren, og den gladelige nyheten er at kneet ser ut til å snart være klar for høstens mange gruppetimer, dans og sprell! Jeg er veldig spent på hvordan det går når jeg begynner opp igjen, men kjenner at jeg er positiv og har troen. Jeg har også lovet meg selv at jeg skal være flink å fortsette med den gode egentreningen utover høsten for å holde kroppen frisk og rask. Planen er jo at jeg skal kunne danse resten av livet!

IMG_2784.jpg
IMG_2188.jpg
IMG_2272.jpg
Facetune_21-07-2018-17-07-11.jpg
Facetune_12-07-2018-00-12-25.jpg

Andre helg i august ble også tilbragt i Gøteborg for å feire at verdens beste Line snart blir 30 år. Sammen med mine beste venner, Minda og Anne-Margit, kidnappet vi Line lørdag morgen den 11. august og gav henne en hel dag full med overraskelser. Det hele endte med en «heidundranes» overraskelsesfest på kvelden og vi var ikke i seng før 05:20 morgenen etter. En vellykket fest med andre ord! Mandag morgen etter at vi kom hjem fra Gøteborg, reiste jeg til Berlin og her sitter jeg nå :) Full av opplevelser, minner og ikke minst pågangsmot for høsten! 

Verdens beste firkløver, sammen med Minda, Line og Anne-Margit <3

Verdens beste firkløver, sammen med Minda, Line og Anne-Margit <3

Sommeren 2018 har virkelig vært magisk på alle måter, og batteriene er fulladet for høsten! Tusen takk til alle dere som har vært med på å gjøre denne sommeren helt spesiell – jeg er så glad i dere alle sammen <3

Nå er jeg klar for en fullbooket høst med spennende prosjekter og masse deilig gruppetrening. I høst blir det mye reising og jeg har ikke en eneste helg ledig før i slutten av november, men herregud som jeg gleder meg! Å få muligheten til å drive for meg selv og jobbe med det jeg synes er aller best her i livet er virkelig en drøm! 
 

IMG_3327.JPG

Nå lader jeg opp til SOMA MOVE-kurs i helgen på Myrens Sportssenter, og deretter venter en heftig reiserute fremover. 1. september går turen til Tromsø for ShapeUp Norgesturné, deretter reiser jeg til Åre for å presentere klasser ved Höstglöd 7.-9. september, 10.september reiser jeg på Yogareise til Hellas, helgen 22.-23. september blir det SOMA-kurs i Trondheim, før turen igjen går til Trondheim og SinSpiration 29. september. Helgen 6.-7. oktober venter Bergen og ShapeUp Norgesturné, før det blir nytt SOMA-kurs i Oslo 13.-14.oktober og avreise med Sølve Sundrehagen til Kypros for treningsreisen «Dance & Group Fitness Retreat» 19.-27.oktober (Psst: Ledige plasser, sjekk ut www.ving.no/treningsreiser!). Etter treningsreisen går turen igjen til Trondheim og Mastermania, før treningsnorge samles under NIH Aktiv Convention 17.-18. november ved Norges Idrettshøgskole! Shit, som jeg gleder meg! Denne høsten blir superhektisk, men fantastisk! 

Jeg lover at bloggen skal bli litt mer levende igjen og at det kommer mer gruppetreningsstoff ut etter hvert. Jeg har flere temaer jeg også ønsker å ta opp til litt diskusjon. Kom også gjerne med ønsker og forslag på temaer du vil at jeg skal skrive om – da blir jeg «superhappy»! Bare kommenter under eller send en mail. 

Ønsker dere alle en magisk dag og helg når den tiden kommer!

 

// Eva Katrine