Hvorfor du bør velge en treningsreise som din neste ferie?

Hvorfor bør du velge en treningsreise som din neste ferie? 

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne – det er rett og slett bare en VELDIG GOD IDÉ og en VELDIG GOD INVESTERING! Jeg hadde aldri selv vært med på en treningsreise, før Kaja Olafsen i Ving Norge, ringte meg tidlig i 2015 og lurte på om jeg var interessert i å være instruktør på deres «SUMMERBOOST» treningsreise våren 2015. Jeg hoppet av glede av å få muligheten, men lite visste jeg da om hvilket eventyr jeg faktisk skulle begi meg ut på! Treningsreiser er virkelig bare helt magisk og eventyrlig, og allerede etter første Ving treningsreise våren 2015, var jeg «solgt». Siden den gang har det totalt blitt åtte treningsreiser i regi av Ving Norge, og mange flere venter i fremtiden. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått denne muligheten og det å være med å arrangere treningsreiser, er virkelig noe av det aller mest givende jeg gjør i løpet av et år!

Treningsreiser har alt – det er sol, varme, hav, strand, palmesus, god mat (masse god mat!), lek, latter, trening, aktivitet og ikke minst det gir deg nye vennskap, minner og opplevelser for resten av livet! Det finnes ikke noe bedre enn å være sammen med likesinnede mennesker som er like glad i trening og fysisk aktivitet som deg selv en hel uke, og i tillegg er alle så utrolig positive, blide, imøtekommende og inkluderende. Vi blir som en stor familie hver gang vi er på treningsreise! Jeg pleier å si til venninnene mine at nå skjønner jeg hvorfor alle på «Paradise Hotel» blir så lei seg og gråter når noen ryker ut etter å bare ha kjent hverandre i et par dager. Jeg tror det å være på treningsreise nesten er som å være på «Paradise Hotel» ;) Haha! For man lever i en helt egen boble og opplever så mye nytt og morsomt sammen med de menneskene man har rundt seg, at det knyttes helt unike vennskap! Vi blir rett og slett glad i hverandre etter et par dager, selv om jeg alltid har ledd av dette når deltagerne i «Paradise Hotel» sier at de har blitt så glad i hverandre etter bare to dager på samme hotell. Å være på treningsreise er som å være på verdens beste «Paradise Hotel» – bare mye sunnere, sprekere, morsommere og med mye finere folk ;) 

I mai reiste jeg sammen med Isabel H. Christoffersen og Sølve Sundrehagen til Palma på Mallorca, der Ving Camp gikk av stabelen! Årets Ving Camp var helt fantastisk og jeg tenkte jeg skulle gi dere et lite innblikk i årets tur :) 

Sammen med verdens beste kollega og kompis - Sølve Sundrehagen!

Sammen med verdens beste kollega og kompis - Sølve Sundrehagen!

«Girlsa» på vei til Palma! Sammen med kollega og «partner in crime» – Isabel H. Christoffersen, og Maria Bjerke og Emilie Intelhus. 

«Girlsa» på vei til Palma! Sammen med kollega og «partner in crime» – Isabel H. Christoffersen, og Maria Bjerke og Emilie Intelhus. 

Avreise fra Gardemoen er alltid hyggelig, da man lett gjenkjenner de fleste som skal på treningsreise! Nettopp fordi dette er de blideste menneskene på hele gaten ;) Selv om årets Ving Camp hadde en noe turbulent start pga. motortrøbbel hos Thomas Cook, var alle like positive og løsningsorienterte, og etter at vi tilslutt kom oss ned til Palma, var hele flyforsinkelsen glemt! Bare dette sier noe om hvor god stemning det er på treningsreise. Det er heller ikke noe problem om man ønsker å reise alene, for her knytter man nye vennskap med det samme og vi er «one big and happy family»! Noe som også alltid har fascinert meg med disse treningsreisene, er hvordan alder blir helt uinteressant. Om man er 20 år eller 60 år, så har man det like gøy og morsomt sammen. Det synes jeg er helt unikt og utrolig fint! 

Etter at vi alle var på plass på Sunprime Waterfront på Mallorca, var treningsreisen i gang og dagene ble fylt med masse deilig og variert trening! På Ving Camp har vi ofte med mange deltagere og det er også derfor mange gruppetimer å velge i hver dag. Noen timer ligger også parallellt på timeplanen. Du kan «shoppe» gruppetimer akkurat som du ønsker i løpet av uken og du trener så mye eller lite som du vil! I løpet av uken på Ving Camp, kunne deltagerne prøve seg på alt fra dans, yoga, TRX, løping og bootcamp, til SOMA MOVE, tabata, høypuls, styrke, bungee og mye mer. Dette er hvordan årets program så ut: 

Lørdag 26. mai
17:00 Treningskickoff
18:00 MRL (Mage, Rumpe, Lår)
19:00 Global Yoga Yin Yang

Søndag 27. mai
08:30 Tabata Intervall
09:30 En god gammel høypuls
09:30 Boot Camp
17:00 African Vibes
18:00 TRX-slyngetrening

Mandag 28. mai
07:30 Morning Yoga Flow
08:30 Bungee-training
09:30 Step & Styrke
17:00 Sterk med strikk
17:45 Dance Party
18:30 Soma Move

Tirsdag 29. mai
09:30 HIIT Pulse Beats
10:15 Abs & Ass
10:30 Tabata Intervall
17:00 Run Intervall
18:00 TRX-Slyngetrening
19:00 Dance Your Ass Off
18:30 Evening Yoga Flow

Onsdag 30. mai
07:30 Morning Yoga Flow
08:30 Sirkeltrening
08:30 Soma Move
09:30 Høypulsparty

⁃fri resten av dagen. 

Torsdag 31. mai
09:30 Morning Run
09:30 Bungee-training
10:30 Discomania
17:30 Zumba Fitness
18:15 MRL (Mage, Rumpe, Lår)
19:00 Global Yoga Agni

20:00 - Avslutningsmiddag

Fredag 01. juni
07:30 Yoga Morning Flow
09:30 Step & Move
10:30 Sterk med strikk
18:00 Dance Party
21:30 Mindfull Stretch

 

IMG_9140.JPG

På treningsreise er det god stemning fra morgen til kveld – her ser du en del av den flotte buketten på over 60 deltagere som akkurat er ferdig med «Dance Party»! Man blir jo ikke annet enn glad av å se på denne herlige gjengen her! På Ving Camp trener vi om morgenen og også noen dager på formiddagen, ellers er det egentid og god tid til soling og bading, eller å oppleve Palma by på dagtid, før ettermiddagen og kvelden setter i gang med timer igjen. Vi trener både inne og ute i løpet av uken, og det er noe for enhver smak :)

Facetune_02-06-2018-20-37-40.JPG
IMG_9663.JPG
Facetune_02-06-2018-20-38-12.JPG
IMG_9666.JPG
IMG_9211.JPG
IMG_5432.jpg
IMG_9668.JPG
Facetune_02-06-2018-20-34-15.JPG
IMG_5617.JPG

Ukens høydepunkt på Ving Camp for meg i år, var selvfølgelig discotimen min – DISCOMANIA! Jeg hadde nemlig oppgradert disco-outfiten fra i fjor og hadde gledet meg i flere måneder til å svinge meg rundt i den! For dere som kjenner meg godt, så vet dere at jeg elsker å kle meg ut og når jeg i tillegg kan gjøre det når jeg skal danse og holde en gruppetime, er lykken komplett ;) Jeg var storfornøyd med årets antrekk og deltagerne rocket virkelig på dansegulvet! Det var bare helt magisk! 

IMG_5433.jpg

På treningsreise kan du både roe ned, leke og gi jernet. Du er sjefen og du bestemmer akkurat selv hvordan du ønsker å legge opp uken din. Men det er ikke bare trening og svette på camp, det er også sosiale kvelder, sangria i glasset og uforglemmelige sykkelturer til Palma! Vi koser oss rett og slett fra morgen til kveld. En uke på treningsreise gir deg enormt mye påfyll, både fysisk og mentalt, og selv om du kanskje føler deg som en 90-åring i det du tråkker deg stiv og støl ut av flyet på Gardemoen, har du gjort en utrolig god investering for både kropp og «topplokk». Du kommer hjem med masse energi, ny giv, uforglemmelige minner og nye venner! Det kan vel ikke bli bedre?!

Jeg vil si tusen takk til verdens beste kollegaer Sølve Sundrehagen og Isabel H. Christoffersen for et fantastisk samarbeid under tidenes Ving Camp i år, tusen takk til Kjersti Idem i Ving for at du ordner opp og alltid passer så godt på oss og tusen takk til alle deltagerne som var med på Ving Camp Palma 2018 og bidro til å gjøre denne uken helt spesiell!

Treningsreiser i samarbeid med Ving Norge har gitt meg muligheten til et eventyr jeg bare kunne drømme om, og jeg gleder meg så utrolig mye til å skape flere unike opplevelser sammen med alle de flotte menneskene jeg får lov til å treffe på tur!

Nederst i dette innlegget kan dere se en liten videosnutt med deilige minner fra årets Ving Camp Palma 2018! Enjoy!

IMG_5413.jpg
IMG_9405.JPG
IMG_9417.JPG
IMG_9402.JPG
IMG_9669.JPG
IMG_9665.JPG
IMG_9257.JPG

Sølve og jeg reiser allerede til Kypros nå i høst, 19.-27. oktober, og du har muligheten til å bli med på «Vings Paradise Hotel» ;) Vi reiser til Fig Tree Bay og skal sjekke inn på et helt nytt Sunprime hotell. 

Vi har valgt å kalle reisen «DANCE & GROUP FITNESS RETREAT» og det er den ultimate treningsreisen for deg som elsker å danse, trene og bevege deg til musikk og rytmer. Denne uken legger vi igjen alt som heter hemninger hjemme i Norge og slipper oss løs til motiverende toner og heftige beats. Hotellet er håndplukket for behagelig atmosfære, vi lever for dansen og minnerike opplevelser, og du får gjøre det du liker aller best i en hel uke! 

IMG_9310.JPG

For mer informasjon om og påmelding til denne reisen, trykk her :) Håper vi sees på flyet til Kypros!