En liten «update på livet»!

Shit som tiden flyr! Jeg har ikke glemt bloggen, men har bare hatt altfor mye å gjøre (også veldig mange morsomme ting)! Siden forrige blogginnlegg, har jeg rukket å vandre gatelangs i Paris, holdt bootcamp i Frognerparken for over 100 treningsglade mennesker, fylt 30 år og feiret med både acro yoga og dans på byen! Mai har hittil vært en urolig minnerik og fin måned, og jeg er utrolig takknemlig over hvor mange fine venner jeg har! <3 <3 <3 

IMG_7932.JPG

Eivind og jeg var en langhelg i Paris 26.-29.april og trasket flere mil gatelangs. Vi hadde en utrolig fin helg og har bestemt oss for at vi absolutt må tilbake. Vi fikk med oss utrolig mye på få dager, men likevel er det så vanvittig mye igjen å se og å oppleve – for en by! Men det var et etterlengtet avbrekk i en hektisk hverdag og selv om det ikke er den mest avslappende formen for ferie, å reise på «storbyferie», så fikk vi virkelig ladet opp batteriene igjen :) Takk for oss Paris!

IMG_7548.JPG
IMG_7804.JPG
IMG_7544.JPG

Mai har videre inneholdt en rekke spennende møter for videre prosjekter, i tillegg til gruppetimer og en del timer hos fysioterapeut og idrettsmassør. Jeg har som sagt pådratt meg en belastningsskade i kneet – grad 4 chondromalacia patellae – (altså en skade i brusken bak kneskålen) og jobber i herdig med opptrening og går til behandling. Det er ikke så lett å ta det med ro, når kallenavnet er «TurboThomsen», så jeg har nok vært litt ivrig i det siste, og kneet har blitt litt verre igjen :/ Jeg håper virkelig at kneet holder treningsreisen med Ving til Palma om to uker, og jeg skal gjøre alt jeg kan i sommer, for å være klar for nye sprell til høsten! 

I mai har jeg også vært med på å arrangere en stor bootcamp i Frognerparken 8.mai, i samarbeid med MotiOne og fortsett.no, og det ble en kjempesuksess! Over 100 treningsglade mennesker møtte opp i strålende sol i parken, og fikk en leken og funksjonell treningsøkt ledet av Alexander Aalerud og meg. Det var utrolig hyggelig og gøy at så mange kom, og vi gjentar derfor suksessen tirsdag 22.mai kl. 18:00-19:00. Det er helt gratis, så vil du være med kan du melde deg på eventet via Facebook her. Håper vi sees! Oppmøte er bak Monolitten ca. kl. 17:50. Ta med godt humør og masse treningslyst. Treningen passer for absolutt alle – Alexander og jeg gleder oss stort!

IMG_8088.JPG
IMG_8085.JPG

Jeg har i et halvt års tid hjulpet til som fagansvarlig i MotiOne, som er en aktivitetsapp som har har som mål å bidra til å gjøre Norge friskere og sprekere! Appen selges til bedriftsmarkedet, og skal bidra til å gjøre arbeidstakere mer aktive, slik at sykefraværet reduseres og energien og arbeidskapasiteten øker. I denne perioden har jeg jobbet med det faglige innholdet i appen og hjulpet til med å produsere og planlegge redaksjonelt innhold for året 2018. Jeg avslutter imidlertid dette engasjementet i mai og fortsetter å drive eget 100%. Det blir utrolig spennende. Som jeg skrev i forrige innlegg her på bloggen, så er det veldig skummelt å satse på drømmen, men samtidig også så utrolig gøy! Det har vært spennende måneder i MotiOne og jeg gleder meg også til et videre samarbeid sammen med dem fremover!

Torsdag 10.mai, på verdens aktivitetsdag, var det imidlertid min tur til å fylle 30 år, og for en som elsker bursdagsfeiringer var det å være skikkelig jubilant, bare helt topp! Jeg ble overrasket av Eivind med både kake, blomster og pakker på sengen, og av mor og Eivind fikk jeg det jeg hadde ønsket med aller mest – nemlig mitt eget SUP-brett! Wooop woop! I tillegg hadde Eivind kjøpt SUP til seg selv også, så nå gleder jeg med sykt til vi skal ut på eventyr sammen. Resten av bursdagen ble tilbragt på tandemsykkelen vår og vi suste rundt i Oslo, spiste is og avsluttet med digg middag på Døgnvill på Vulkan. En sykt fin dag uten for mange planer! 

IMG_8166.JPG

På lørdag var det igjen klart for mer feiring og jeg hadde invitert mine aller beste venner til en skikkelig heldags bursdagsfeiring i «TurboThomsen» stil! Vi begynte dagen på Athletica Domus kl. 13:00, der vi fikk en helt rå og morsom yogaklasse sammen med Torunn Pedersen — den råeste dama i byen! Jeg hadde så lyst til å la mine venner ta del i noe av det som stadig blir en større del av livet mitt, og jeg ønsket å gi dem en annerledes opplevelse av yoga. Og det fikk de virkelig! Latteren satt løst og vi storkoste oss! Klokken 15:00 serverte jeg lunsj fra Oslo Raw, før festen fortsatte hos meg. Senere på kvelden spiste vi middag på The Kasbah på Kjellands plass og endte opp med å «eie» dansegulvet på «Hva skjer?» på Torshov ut i de sene nattetimer. En perfekt feiring! Jeg er utrolig heldig som har så mange positive, kreative, inkluderende og gode venner og føler meg ekstremt takknemlig etter en absolutt #drømmebursdag! Tusen takk alle sammen (dere vet hvem dere er) <3

LRG_DSC07170.jpg
LRG_DSC07174.JPG
LRG_DSC07085.jpg
IMG_8379.JPG
IMG_8380.JPG
IMG_8367.JPG

Jeg lover at det ikke går like lenge til det skjer noe her på bloggen igjen, og jobber også med noen flere blogginnlegg for alle dere gruppeinstruktører, som snart kommer ut på bloggen!

Stay tuned! Peace & Love <3

// Eva Katrine