Vitamin Well + SOMA MOVE® = SANT!

(Dette innlegget inneholder reklame)

Fredag 20.april var Vitamin Well + SOMA MOVE® = Sant, og jeg fikk holde et lite frokostevent for Vitamin Well, med Christina Vukicevic Demidov i spissen, og sammen med Nina Sandbech, Silje Økland og Gunn Narten. Eventet ble holdt på Athletica Domus og etter SOMA MOVE®-timen fikk vi servert deilig «frokost-bowls» fra The Juicery. Det var en sykt digg og hyggelig start på helgen! Her følger et lite bildedryss fra den fine fredagen! 

Alle de fine bildene er tatt av fotograf Håkon Jørgensen :)

SOMA MOVE®

i samarbeid med Vitamin Well Norge og Hauteletics

VW_Soma-251.JPG
VW_Soma-189.JPG

Det er utrolig gøy at så mange har lyst til å teste ut treningskonseptet SOMA MOVE® og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten. Det var et veldig hyggelig og lite event, og jentene fikk virkelig utfordre seg selv på matten. I tillegg var vi så heldige at vi fikk klær fra Hauteletics – sorte dancer leggings og hvite Lexi braletter(sports bh-er – så om du synes vi var vel lettkledde i midten av april, var dette grunnen ;) Klærne fra Hauteletics er utrolig komfortable og behagelige, og passer perfekt til SOMA MOVE®, yoga, styrke, mobilitetstrening osv. Sjekk ut den norske nettbutikken her. (PS: siden er foreløpig på engelsk, men alt sendes fra Norge, ingen toll!). Jentene synes SOMA MOVE® var en morsom og annerledes treningsform, og fikk virkelig smaken for konseptet – det var supergøy! For deg som enda kanskje ikke vet hva SOMA MOVE® er, eller er ekstra nysgjerrig, har jeg skrevet en del om dette på bloggen tidligere, så du kan lese mer om SOMA MOVE® her. Har du selv lyst til å undervise SOMA MOVE®, vil det bli et nytt kurs i Oslo 09.-10.juni. Påmeldingen åpner straks, og Silje Thorstensen og jeg gleder oss til å utvide SOMA-familien ytterligere! 

VW_Soma-307.jpg
VW_Soma-64.jpg
VW_Soma-205.jpg
VW_Soma-242.jpg
VW_Soma-162.jpg
VW_Soma-72.JPG

Tusen takk til denne fine gjengen for en super start på helgen! Var veldig gøy å få trene SOMA MOVE® sammen med dere :) 

Hvis noen av dere som leser bloggen min har lyst til å teste SOMA MOVE® i Oslo en dag, er dere hjertelig velkomne til å sende meg en mail. 


Ønsker dere alle en superfin uke videre! Jeg ser frem til langhelg i Paris – skal bli godt med litt avkobling etter mye jobb denne vinteren og våren :) // Eva Katrine

Nede fra venstre: Silje Økland og Nina Sandbech, oppe fra venstre: Christina Vukicevic Demidov, Gunn Narten og meg, EK.

Nede fra venstre: Silje Økland og Nina Sandbech, oppe fra venstre: Christina Vukicevic Demidov, Gunn Narten og meg, EK.