Det er klart for magiske treningsreiser denne høsten!

DSC00836.JPG

Denne høsten er det klart for to helt spesielle og magiske treningsreiser i samarbeid med Ving Norge! De to reisene er veldig forskjellige, men unike på hver sin måte. Den første treningsreisen i høst er reisen «Yoga og Mindfulness i Hellas» 10.-17. september, som jeg arrangerer sammen med Andrew Smistad Edwards. Det er andre året vi gjør denne reisen sammen og jeg gleder meg utrolig mye. Vi reiser til hotellet Porto Galini i Nidri i Hellas, og det er virkelig det vakreste stedet jeg har vært. Det var en en helt spesiell stemning og ro der, og hotellet er innrammet i mektig natur på alle sider – hav, fjell og skog. Den nydelige naturen og de skarpe kontrastene, minnet meg litt om Norge. Kanskje er det derfor jeg synes det var så ekstra spesielt der. Å gjøre yoga i soloppgangen bak de majestetiske fjellene og høre bølgeskvulpene fra det krystallklare vannet, var virkelig en magisk opplevelse!

Uken i Hellas blir fylt med en rekke ulike yogaformer, som f.eks. Vinyasa Flow, Yin Yoga, Soft Flow og litt mer leken yoga, i tillegg til foredrag og workshops. Reisen er åpen for alle - uavhengig av om du har gjort yoga tidligere eller ikke. Hvis du vil lese om turen vi hadde i fjor, kan du gjøre det her. For mer informasjon om reisen og påmelding, gå til Ving.no. Du kan se et lite klipp av hvordan vi hadde det i fjor på videoen under. Håper kanskje vi ser akkurat deg i Hellas i høst <3

Reisen går 10.-17.september 2018, i regi av Ving Norge.  

Den andre reisen i høst er «Dance & Group Fitness Retreat» 19.-27. oktober til Kypros. Denne reisen arrangerer jeg sammen med Sølve Sundrehagen, og vi gleder oss helt vilt! Vi begge elsker gruppetrening og er i ekstase over at vi får arrangere en hel uke med bare deilig gruppetrening til musikk! Det blir masse dans, høypuls, god gammel aerobic, step, SOMA MOVE®, feelgood yoga og mye mer. Dette er den ultimate treningsreisen for deg som elsker å danse, trene og bevege deg til musikk og rytmer. Hvis du vil lese om hvordan Sølve og jeg møttes, og hva vi planlegger for denne reisen, kan du gjøre det her.  

Vi reiser til et splitter nytt hotell i Fig Tree Bay på Kypros og reisen passer for alle som elsker gruppetrening like mye som oss! Du trenger ikke være verken en «ballerina» eller «hiphop-danser» for å være med på turen – denne reisen er for absolutt alle. Håper vi sees på tur – Sølve og jeg gleder oss til å trene sammen med deg! For mer informasjon om denne reisen og påmelding, gå til ving.no.

Reisen går 19.-27.oktober 2018, i regi av Ving Norge. 

Håper jeg kanskje møter noen av dere som leser bloggen min på reise i høst! Det hadde vært utrolig gøy :) Hvis du har noen spørsmål, må du bare legge de igjen i kommentarfeltet under eller kontakte meg direkte her. 

Ønsker dere en fantastisk sprek og solfylt lørdag!

// Eva Katrine