Litt «hverdagsmagi» fra verdens beste bransje!

April er godt i gang, og hverdagen har vært fylt av både opp-og nedturer i det siste, men sånn er livet! Her kommer en liten oppdatering og litt «hverdagsmagi» som jeg kaller det – fra verdens beste bransje!

Fredag 13.april var det duket for et av årets høydepunkt for treningsbransjen, nemlig NIH AKTIV Fagdag ved Norges Idrettshøgskole. Dette er en årlig begivenhet der alle som jobber med trening og helse blir invitert til en inspirerende og spennende fagdag. Temaene er dagsaktuelle og tilpasset alle som jobber i bransjen. I år var jeg så heldig å bli invitert til fagdagen og fikk lov til å holde foredraget «Hvorfor velge gruppetrening?». Det var et foredrag som tok for seg hvorfor treningssenteret og den enkelte bør velge gruppetrening, og hvordan man lykkes med gruppetrening på et treningssenter. Foredraget var basert på den forskningen som er gjort innenfor gruppetreningskonteksten per i dag, i tillegg til min masterstudie «He's God» og egne erfaringer fra 10 år på «gulvet» i bransjen. Det var utrolig gøy, og jeg er både stolt og ydmyk for at jeg fikk dele min kunnskap og lidenskap ved fagdagen i år! Jeg synes det er flott at gruppetrening som tema, ble satt på «dagsordenen» i år :) Hvis du ikke var tilstede på fagdagen, men likevel vil lese presentasjonen min, finner du den her. 

IMG_6501.JPG
IMG_6502.JPG
Sammen med den beste gjengen - Silje Thorstensen, Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen :)

Sammen med den beste gjengen - Silje Thorstensen, Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen :)

Fagdagen var en superfin dag og det var også stor stas å ha den beste gjengen samlet - Silje Thorstensen, Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen - og som moralsk støtte i salen ;) Superhyggelig å møte alle andre kjente fra bransjen også, og deilig å få faglig påfyll av dyktige og svært engasjerte forelesere! 

Etter fagdagen på NIH bar det rett på møte og liten fotoshoot med Hauteletics, som jeg er så heldig å få samarbeide med. Nå har sommerkolleksjonen med nye tightser ankommet, og Kamilla S. Seljelid og jeg (som begge er ambassadører), følte oss som små barn på juleaften da vi pakket opp alle de nye tightsene fra FlexiLexi!! Er du glad i farger, mønstre og kule prints, er dette tightsen for deg! I tillegg har de supergod passform, er høye i livet og er ikke gjennomsiktige (!!!). Disse sommerglade tightsene som du ser på bildet til høyre og under, får du altså hos den norske nettbutikken Hauteletics :) Tightsene er normale i størrelsen, og jeg selv har størrelse M. De nye modellene kommer fortløpende til salgs i nettbutikken.

IMG_6566.JPG
IMG_6541.jpg
IMG_6550.JPG
IMG_6657.JPG

Som jeg fortalte i det forrige blogginnlegget, så har jeg dessverre pådratt meg en belastningsskade i kneet, og har vært satt litt ut av spill den siste uken, i påvente av MR. Jeg er selvfølgelig bekymret for kneet, men kan ikke skjønne at det skal være mer alvorlig enn at kun opptrening og litt hvile burde gjøre susen. Krysser fingrene for det. I slutten av mai er det igjen klart for Ving Camp til Palma og jeg vil jo for all del ikke måtte gå glipp av den. Jeg savner også alle deltagerne mine på gruppetrening i SiO Athletica og på Myrens Sportssenter, så håper jeg snart er tilbake! Jeg skal til MR i dag klokken 12:50, så må straks løpe avgårde. 

I tillegg har jeg denne måneden hatt et veldig hyggelig besøk hos Family Sports Club på Løten og holdt timene Dance Up!, SOMA MOVE® og Functional Strength. Det var et kjempefint besøk og jeg håper jeg kan få komme igjen ;) Topp stemning og masse gruppetreningsglede! Tusen takk til Line Lunde og Kristine Kjøs for at jeg fikk komme på besøk :) Ønsker dere masse lykke til videre med gruppetrening :)

Flotte dansere på Løten! 

Flotte dansere på Løten! 

Denne herlige gjengen fikk prøve SOMA MOVE® for første gang!

Denne herlige gjengen fikk prøve SOMA MOVE® for første gang!

Nå krysser jeg alt jeg har, for positive svar på MRen, og ser frem til et spennende event med Vitamin Well Norge i morgen, SOMA MOVE-kurs i helgen og Paris neste uke! 

PS: Høsten er full av spennende event og treningsreiser, så ta en titt her på siden min - Kurs/event/treningsreiser - kanskje vi sees på en gruppetime eller to, i løpet av høsten :)

Ønsker dere en superfin helg! 

// Eva Katrine