Jeg snakker om gruppetrening i Treningspodden!

I går kriblet det litt ekstra i magen. Jeg var litt småspent og nervøs. Hvorfor? Jo – fordi i går kom den nyeste episoden av Treningspodden ut, og der har jeg fått være gjest og snakke om det jeg liker aller best, nemlig GRUPPETRENING! Jeg var veldig spent på å høre hvordan episoden var blitt, om jeg fikk frem det jeg ønsket, om jeg sa mye rart (!) og hvordan det vill bli å høre sin egen stemme på podcast. Derfor var det ekstra mange sommerfugler i magen, akkurat i går! 

Episode nummer 90 av Treingspodden kom ut i går ettermiddag og har fått tittelen «Ekspertens beste tips - slik får du så mye som mulig ut av gruppetrening». Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk lov til å være gjest i podden med disse superdamene og håper dere vil høre på! 

Sammen med Silje Thorstensen og Pia Seeberg fra Treningspodden :)

Sammen med Silje Thorstensen og Pia Seeberg fra Treningspodden :)

I denne episoden kan du høre hvorfor jeg egentlig ikke liker ordet «ekspert» og hvorfor jeg ikke vil omtales som dette, jeg snakker jeg om masteren min fra Idrettshøgskolen, som omhandlet deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening, og jeg tar et oppgjør med yrket gruppeinstruktør og forteller hvorfor jeg mener vi i bransjen, og også deltagerne, må stille krav til instruktørene i gruppetrening. Vi snakker også om hvordan gruppetrening kan bidra i et større folkehelseperspektiv og jeg reflekterer rundt hva jeg mener er problemet i bransjen i dag, med tanke på at vi sliter med å få de utrente, usikre, inaktive osv., inn på sentrene. Vi avliver myter knyttet til gruppetrening og gir deg som lytter og deltager gode tips til hvordan du kan få mest mulig ut av gruppetreningen din! 

Det var ikke like kleint å høre seg selv som jeg fryktet, og jeg synes selv at episoden ble veldig bra. Jeg synes det er utrolig gøy for alle oss som jobber som gruppeinstruktører at gruppetrening nå virkelig blir satt på «dagsordenen» og jeg tror gruppetrening kommer til å blomstre de neste årene som kommer! Men da må vi som instruktører også «levere varene»! Du finner episoden her. 

Sjekk ut episoden   her. 

Sjekk ut episoden her. 

Håper du vil høre episoden om gruppetrening, og kom veldig gjerne med kommentarer og tanker knyttet til de ulike temaene! 

Ønsker dere alle en sprek og sprudlende dag videre :)

//Eva Katrine