SOMA MOVE® tar Norge med storm!

SOMA MOVE® har virkelig fått en god start i Norge, etter at Silje Thorstensen og jeg begynte å jobbe med SOMA MOVE® i august 2017. Vi er utrolig takknemlige for den tilliten som Linus Johansson og Cecilia Gustafsson har vist oss, og for at de ønsket at nettopp vi skulle jobbe som norske agenter for SOMA MOVE®. Det har vært en utrolig givende og spennende reise hittil og vi gleder oss til fortsettelsen. Silje og jeg er også utrolig takknemlig over hvor godt det nye konseptet er tatt i mot, for at vi har fått presentere SOMA MOVE® både ved ShapeUp Convention, NIH AKTIV Convention, ShapeUp Weekend, på diverse treningsreiser og ved mindre og større arrangementer ved ulike treningssentre i vårt langstrakte land. Det setter vi utrolig stor pris på og synes det er veldig gøy at så mange liker treningsformen SOMA MOVE®.

For dere som kanskje enda ikke helt har fått med dere hva denne SOMA-greia er, så kommer en kort beskrivelse her: «SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet».

I januar holdt vi det første sertifiseringskurset for instruktører i Norge og kurset ble overbooket og til sammen utdannet vi 17 nye SOMA-stjerner. Det var utrolig gøy og det er fantastisk at SOME MOVE® nå sprer seg, og stadig dukker opp i ulike sosiale medier. SOMA-familien i Norge gjør en strålende jobb :) 

_MG_3094.jpg

Forrige fredag, 16.mars, arrangerte Silje og jeg et SOMA MOVE®-forkostevent på Myrens Sportssenter i samarbeid med YT Protein og det ble en helt rå start på dagen og helgen! Klokken 07:15 om morgenen, stod 35 spreke morgenfugler klare i salen for premieren av SOMA MOVE® release #15. Det var helt rått! Magisk atmosfære, fine deltagere og deilig energi. Etter timen serverte vi enkel frokost i salen – YT Protein shake og pudding – i tillegg til frukt, nøtter og nytraktet kaffe. Det var veldig hyggelig å få «henge» sammen med alle deltagerne etter timen. Tusen takk til alle som kom! <3 <3 <3 

IMG_6097.JPG
Facetune_16-03-2018-10-24-07.JPG
Psst! De sorte tightsene vi har på, er fra den norske nettbutikken:  Hauteletics  :)&nbsp;

Psst! De sorte tightsene vi har på, er fra den norske nettbutikken: Hauteletics :) 

Har du også lyst til å bli en del av SOMA-familien?

Helgen 21.-22.april arrangerer Silje og jeg nytt sertifiseringskurs for deg som ønsker å bli SOMA MOVE®-instruktør. Du trenger ikke være tilknyttet et senter for å ta denne utdanningen, og det er fortsatt noen ledige plasser igjen. All informasjon og påmelding finner du på www.somamove.com :) Har du andre spørsmål, kan du også ta kontakt med meg her. 

Facetune_16-03-2018-10-20-20.JPG
LRG_DSC05920.JPG

Ønsker dere alle en tipp topp og sprek dag! Og gi meg en «heads up» om du vil komme å teste SOMA en dag :) 

// Eva Katrine