Et lite bildedryss fra ShapeUp Convention Kickstart 2018!

På lørdag gikk ShapeUp Convention Kickstart av stabelen på Athletica Domus (mitt andre hjem), og det ble en suksess! Over 600 treningsglade deltagere stod klare i flerbrukshallen kl. 09:30 lørdag morgen og Sølve Sundrehagen fikk de til å svinge seg litt på dansegulvet før convention offisielt var i gang! Jeg holdt første klasse klokken 10:00 – en Global Yoga Vinyasa Flow – etterfulgt av dansetimen Dance Up! klokken 12:00 og SOMA MOVE® klokken 17:00. Det ble en full dag med masse deilig treningsglede og fine folk!

Her kommer et lite bildedryss fra den magiske lørdagen! De sies jo at bilder sier mer enn tusen ord, og det føler jeg virkelig gjelder denne lørdagen. Bildene har fanget stemningen! Tusen takk til ShapeUp, SiO Athletica og alle deltagere og presentatører, som var med og gjorde denne dagen unik :)

Her er et lite knippe av alle de fantastiske danserne som var med å rocke gulvet på timen min Dance Up!

Her er et lite knippe av alle de fantastiske danserne som var med å rocke gulvet på timen min Dance Up!

IMG_5699.JPG
IMG_5697.JPG
IMG_6481.JPG
Tusen takk til Sølve Sundrehagen for så fine bilder :) 

Tusen takk til Sølve Sundrehagen for så fine bilder :) 

Tommelen opp for mine kollegaer ved Athletica Domus som har jobbet knallhardt og lagt til rette for at dette eventet ble en suksess! Alt gikk på skinner og det var en fryd å være instruktør ved arrangementet. Ser allerede frem til neste gang (snik-smisk om å få bli med igjen! haha!) 

De beste Athletica-kollegaene! Fra venstre: Tobias Fjelde, Charlotte Nielsen, Trond Torke og Svein Olav Sturlason. 

De beste Athletica-kollegaene! Fra venstre: Tobias Fjelde, Charlotte Nielsen, Trond Torke og Svein Olav Sturlason. 

Sammen med Siri Helgerud og Sigrun Tovsrud :) Topp stemning!

Sammen med Siri Helgerud og Sigrun Tovsrud :) Topp stemning!

Silje Thorstensen in action med SOMA MOVE!

Silje Thorstensen in action med SOMA MOVE!

Full fart i flerbrukshallen på Domus!

Full fart i flerbrukshallen på Domus!

Paulo og Carla leverte tidenes råeste vann-aerobic! 

Paulo og Carla leverte tidenes råeste vann-aerobic! 

Nå ser jeg frem mot en finfin uke med jobb, faste gruppetreningsklasser og litt hverdagsmagi. I helgen skal jeg til Finnsnes i Troms, der jeg skal holde gruppetreningskurs for en gjeng med instruktører! Det er noe av det mest givende og morsomste jeg gjør, så det gleder jeg meg veldig til! 

Ønsker dere alle en sporty og fin uke! 

//Eva Katrine

Facetune_17-02-2018-20-06-30.JPG