FREEEEDAG og GLADNYHETER!

Endelig er det fredag og ShapeUp Kickstart står for tur! Men det er ikke bare det å glede seg over denne fredagen. Jeg kan nemlig avsløre at i oktober reiser jeg til Kypros sammen med en av mine beste venner og beste kollegaer - SØLVE SUNDREHAGEN - og vi arrangerer vår egen «DANCE & GROUP FITNESS RETREAT!!» Det er så stas at vi får lov til å arrangere vår egen danse- og gruppetreningsreise i regi av Ving Norge, og vi gleder oss maks! 

Sølve Sundrehagen er en av de mest rause og fine menneskene jeg kjenner! Etter en tilfeldig team teach på Elixia Colosseum høsten 2013, har han støttet meg og gitt meg muligheten til en rekke spennende jobber innen treningsbransjen. Vi hadde så vidt skavlet i 10 minutter den kvelden,  da vi eide dansegulvet med «Nightclub» på Colosseum, og likevel viste han meg enorm tillit og støtte i etterkant. Dette er noe jeg setter utrolig stor pris på, og som senere har ført til et veldig fint vennskap og et unikt samarbeid. 

Sølve er jordnær, humoristisk, dyktig, imøtekommende, raus og ærlig, og et flott forbilde i treningsbransjen. Han skryter av andre, ønsker å lære av de han ser opp til, og er stadig på søken etter selv å bli litt og litt dyktigere i det han gjør. Han inspirerer meg også hver eneste dag! Vi er begge genuint opptatt av å dele treningsglede og bevegelse til musikk, og det er derfor en drøm som har gått i oppfyllelse når vi nå skal reise på vår egen treningsreise fylt med det vi liker aller best! 

IMG_5568.JPG
IMG_7762.JPG

DANCE & GROUP FITNESS RETREAT KYPROS går av stabelen 19.-27.oktober 2018 og legges snart ut på Ving.no. Det er bare å glede seg! Vi gleder oss til å ta med en eksklusiv gjeng på en hel uke fylt med masse deilig dans, høypuls, step, aerobic, SOMA MOVE® og leken yoga. Vi kan avsløre at reisen vil inneholde følgende timer: 

 • Dance Kick-Off!
 • Dance Up Party!
 • Dance Your Ass Off!
 • Afro House  
 • Contemporary Jazz Fusion
 • Mesmerize
 • AFRICAN VIBES
 • DISCOMANIA
 • Dance Mash Up!
 • Step & Strength
 • Step Aerobic
 • Pulse Party
 • SOMA MOVE®
 • COSMO-core, strength & movement
 • Yoga Beats
 • Feelgood Yoga
 • Aqua Aerobics

Asså – et blir vel ikke bedre enn dette?! Høres dette fristende ut er det bare å notere datoene i kalenderen og begynne å spare ;) Reisen legges snart ut – stay tuned! 

Lurer du på noe, er det bare å spørre! Håper Sølve og jeg kanskje ser akkurat deg på flyet ned til Kypros! Nå skal jeg lade opp til ShapeUp Kickstart sammen med fine folk på Athletica Domus i morgen :)
 

God kveld :)

// Eva Katrine