Takk for i år Ving ENERGYBOOST og velkommen februar!

I skrivende stund sitter jeg igjen på flyet og denne gangen er det på vei hjem fra treningsreisen Ving EnergyBoost på Gran Canaria, sammen med Alexandra Kakurina. Flyturer viser seg å være gode anledninger til å skrive nye innlegg til bloggen ;) Det er andre året på rad at Alexandra og jeg arrangerer denne reisen til Sunprime Atlantic View på Gran Canaria, og vi reiser også tilbake neste år, så nå kan vi snart kalle det en tradisjon! Ving EnergyBoost er en danse-reise først og fremst, men treningsreisen byr også på yoga, SOMA MOVE® og enkel styrketrening i løpet av uken. I tillegg arrangerer vi alltid et nytt DANCEPARTY med ulikt tema for hvert år. I år var temaet DISCO, noe jeg synes var helt tipp topp, da jeg har skapet fullt av glitter og parykker hjemme. Jeg elsker det galde 70-tallet! Til neste år leker vi med tanken om temaer som «Ikoniske danser», «Filmtema», «Bollywood» og «World Rhythms». Bare å glede seg!

Vi har nå hatt nok en vellykket tur sammen med 21 flotte damer, og jeg vil derfor mimre tilbake og fortelle dere litt om uken vi har hatt på «Granca». 

IMG_5031.JPG
IMG_5029.JPG

Vi kom til Gran Canaria og Sunprime Atlantic View onsdag 24.januar, og kvelden startet med velkomstmøte og velkomstmiddag. I tradisjon tro fikk alle damene utdelt hver sin goodiebag og Alexandra og jeg vil rette en stor takk til alle de flotte sponsorene våre, som bidro til at årets goodiebag ble ekstra spennende og innholdsrik. Tusen takk til Craft Sportswear og Craft Norge for superlette og deilige treningstopper, tusen takk til Gry Beate Krøs og Gryta Sanseri - Yoga Sans for herlig røkelse, tusen takk til Vita Exclusive Aker Brygge for toalettposer med flotte kosmetikkprodukter, tusen takk til Thalgo Norge for hudpleieprodukter og tusen takk til Komikerfrue Marna Haugen Burøe, for ansiktsmaske og gavekort. Vi setter utrolig stor pris på alle bidragene og damene var superfornøyde! Det er alltid så hyggelig å kunne gi deltagerne en liten oppmerksomhet og «det lille ekstra». 

IMG_2976.JPG
IMG_5032.JPG
IMG_3023.JPG

Neste morgen startet vi dagen under åpen himmel, med timen MorningFlow etterfulgt av Salsa Ladies Styling – den perfekte starten på dagen spør du meg! Den første kvelden avsluttet vi med LatinMOVES, Alexandra sin egenutviklede dansetime, og SunsetFlow. LatinMOVES er en inspirerende dansetime med latino amerikanske rytmer, og i løpet av timen lærer man grunnteknikk innen dansestiler som salsa, rumba, cha cha cha og samba. Utrolig gøy! I løpet av uken på Gran Canaria med Ving EnergyBoost, er programmet stort sett ganske likt hver dag. Vi holder morgen/formiddagsklasser med yoga/mobilitets-styrketrening og/eller dans, i tillegg til ettermiddagsklasser og/eller foredrag. På dagtid kan man bruke tiden for seg selv – nyte solen, gå turer, svømme, shoppe osv. En dag er treningsfri, ellers er det treninger hver dag. En deilig måte å feriere på :) Høydepunktet i løpet av uken, er imidlertid alltid DANCEPARTY lørdag ettermiddag. I år var temaet DISCO og det glade 70-tallet, og vi hadde oppfordret damene til å kle seg ut eller ta på seg litt ekstra farger eller glitter. Selv hadde jeg dratt med meg afroparykker i kofferten, fargerike tights, glitter og glam. Alexandra var ikke like fornøyd som meg, da jeg dro på henne en sort afro, men jeg synes derimot vi var veldig fine. Det kan selvfølgelig diskuteres om vi lignet mer på «Karius og Baktus», men jeg liker å tro at vi så ut som to uovervinnelig disco-dronninger ;) DISCOPARTY ble en suksess og vi var mektig imponert over alle de herlige antrekkene til damene! Til neste år lover vi også at det blir kårlig av beste kostyme. Vi danset oss gjennom et 75 minutters langt DISCOPARTY og avsluttet kvelden på restaurant med ABBA-show. En komplett disco-kveld med andre ord!

IMG_5025.JPG
IMG_5030.JPG
IMG_5022.JPG

I løpet av uken på Gran Canaria har vi blitt godt kjent med alle damene vi hadde med oss på tur og vi har kost oss med trening, sol, latter og masse god mat. Vi er utrolig takknemlige for all den tilliten deltagerne viser oss og for at vi får jobbe med å spre danse- og treningsglede. Sammen med deltagerne har vi skapt minner for livet! 

IMG_5044.JPG

Alexandra og jeg reiser igjen til Gran Canaria neste år for en ny Ving EnergyBoost. Datoene for neste år er 23.-30.januar 2019, og reisen legges fortløpende ut på Ving sine egne sider. På Ving EnergyBoost er det alltid en variert deltagergruppe i forhold til både alder og treningsbakgrunn, og vi tilpasser derfor alltid opplegget etter gruppen og den enkelte. For oss er det svært viktig at alle føler mestring og glede, men også at deltagerne får utfordre seg selv. EnergyBoost er en perfekt arena for å prøve ut noe man kanskje ikke har våget tidligere. I trygge omgivelser blir du fulgt opp og støttet av to instruktører, og du er sammen med andre som er like engasjerte og interesserte i det samme som deg. Kanskje sees vi på reise neste år? Følg oss gjerne på Facebook og hold deg oppdatert på Vings ulike treningsreiser her.

IMG_5229.JPG
IMG_5228.JPG

I det dette innlegget publiseres har jeg forhåpentligvis landet trygt på Gardemoen og er kommet hjem igjen til Tigerstaden. En ny og spennende måned ligger foran meg og jeg gleder meg. Februar begynner frisk ut med gjestetimer hele helgen – på lørdag skal jeg holde timer på en mini convention ved Trimhuset i Horten og på søndag skal jeg besøke Skullerud Sportssenter i Oslo. Det blir en aktiv og morsom helg, som jeg jeg virkelig ser frem til. Neste helg går turen til Stockholm og Yoga Games, før det braker løs med ShapeUp Kickstart på Athletica Domus i Oslo 17. feb og deretter kurs i Finnsnes i Troms den aller siste helgen i februar. Jeg har et fullspekket program foran meg og ikke mye tid til fri eller hvile, så nå gjelder det å planlegge, spise og sove godt i tiden som kommer. Jeg vil si at jeg er rimelig god på alle de tre punktene (i hvert fall til å sove og planlegge!) :P

Ønsker dere alle en fin torsdag og en riktig god helg (den er jo rett rundt hjørnet)!

//Eva Katrine