Helgen der drømmen gikk i oppfyllelse!

Som dere kanskje allerede har sett på instagram var jeg denne helgen i Trondheim og presenterte klasser ved 3T-kjeden sin egen convention MasterMania. Det var første gang jeg var med på denne convention og det ble en helt fantastisk opplevelse! Ikke bare var arrangementet profesjonelt på alle nivå og utrolig gøy, men jeg nådde også en ny milepæl i karrieren og en stor drøm ble oppfylt!

I 2008 begynte jeg som instruktør på Condis Stovner og allerede året etter begynte jeg å reise på ulike trenings-conventions. Jeg hadde aldri hørt om det før, men skjønte fort at dette var det jeg måtte delta på for å få inspirasjon og lære av de beste! I 2010 eller 2011, var jeg på Nike Blast på Domus Athletica, og jeg kan huske det som om det var i går!

Fra venstre: Eugeniy Chausov, Tony Stone, Jorge Mix og Sasha Oshkin.

Fra venstre: Eugeniy Chausov, Tony Stone, Jorge Mix og Sasha Oshkin.

Jeg var bergtatt av alle de dyktige og kreative instruktørene og ekstremt «høy på livet», men det viste seg at hele opplevelsen skulle toppe seg da Sasha Oshkin gikk på scenen. Jeg husker til og med hvor jeg stod på gulvet. Klassen Sasha holdt var en «Aero New Style» og jeg bare elsket timen! Det var den beste timen jeg noen gang hadde deltatt på og bestemte meg i det øyeblikket at «En dag skal jeg også stå på en slik scene!». Senere oppdaget jeg både Tony Stone sine danseklasser, house-og steptimene til Eugeniy Chausov og zumbatimene til Jorge Mix. De var alle ekstremt dyktige og inspirerende instruktører og ble med en gang mine store forbilder. Ved flere andre conventions møtte jeg også både Monika Björn, Cecilia Gustafsson og Kjell-Olav Engen, som på den tiden også alle var en del av NIKE teamet. Jeg har fulgt disse instruktørene nå i syv-åtte år, og det har alltid vært mitt store mål og få lov til å presentere klasser ved den samme convention som dem.

I 2013 nådde jeg mitt første store mål som instruktør – jeg fikk presentere min aller første klasse ved en convention, nemlig danseklassen «Mesmerize» på NIH Aktiv Convention (da NIH Fitness Convention). Dette var virkelig stort og jeg husker hvor ekstremt mye jeg jobbet med dansetimen jeg skulle presentere. I løpet av de neste årene fortsatte jeg å jobbe målrettet mot å bli en enda bedre instruktør og har tilbragt utallige timer i gruppetreningssalen. Jeg har fått delta på stadig flere events og conventions, og til slutt gikk også drømmen om å presentere klasser i selskap med mine store forbilder i oppfyllelse! Dette skjedde nemlig under MasterMania 2018 på 3T Rosten i helgen! Sammen med de dyktigste instruktørene i treningsbransjen, i internasjonal skala, fikk jeg presentere både dansetimen min «DISCOMANIA» og «Mesmerize», i tillegg til å holde foredraget «He´s God», basert på min masteroppgave ved NIH. Dette var så stort og jeg var så utrolig lykkelig! Dette er noe jeg har jobbet for i så mange år og når man da endelig når målet, er det en helt vanvittig følelse. Det kom til og med noen tårer vel hjemme i Oslo søndag kveld! Jeg er både stolt, ydmyk, takknemlig og vanvittig glad for alt jeg har fått til disse årene. Det er lett å alltid se fremover og jage etter nye mål, så derfor er det ekstra viktig å noen ganger stoppe opp, og virkelig kjenne på øyeblikket og hva man faktisk har oppnådd. Ingenting er som å smake på den følelsen! Og husk – det er lov å være stolt av det du får til! #fuckjanteloven

30790413237_9928eca0d3_o.jpg
31859021958_0789149c8f_o.jpg
31859028148_67da012fd5_o.jpg

Jeg var «høy på livet» hele helgen i Trondheim og utrolig takknemlig for alle jeg fikk pratet med, både presentatører og deltagere, og for alle de engasjerte og flotte deltagerne som var med på timene mine. Bildene over og under er tatt av 3T sin egen fotograf under helgen. Fantastisk gode minner fra en uforglemmelig helg!

Vel hjemme i Oslo og tilbake i hverdagen, er jeg full av inspirasjon og sulten på veien videre, og jeg skal gjøre alt jeg kan fremover for å bli en enda dyktigere instruktør. Jeg skal utfordre meg selv, gå nye veier, utforske kreativitet og potensiale – for ALT er mulig!

45680697442_bb11f33039_o.jpg
44817095595_9da5b64985_o.jpg
31859486098_980ca5352e_o.jpg

Tusen hjertelig takk for meg MasterMania 2018! Det var helt RÅTT! Vær stolte av en flott arrangert convention og lykke til videre med gruppetrening i 3T :)

IMG_7226.JPG
Sammen med fine Cecilia Gustafsson <3

Sammen med fine Cecilia Gustafsson <3

Herlige Monika Björn :)

Herlige Monika Björn :)

Presentørene ved MasterMania 2018: Tony Stone, Lasse Tufte, Sasha Oshkin, Eugeniy Chausov, Jorge Mix, Martin Norum, Lotte Oxholm, Kjell-Olav Engen, Monika Björn, Cecilia Gustafsson, og verdens beste arrangør Trude S. Vinje :)

Presentørene ved MasterMania 2018: Tony Stone, Lasse Tufte, Sasha Oshkin, Eugeniy Chausov, Jorge Mix, Martin Norum, Lotte Oxholm, Kjell-Olav Engen, Monika Björn, Cecilia Gustafsson, og verdens beste arrangør Trude S. Vinje :)

Helgen var fantastisk og nå har jeg landet hjemme i Oslo igjen og lader opp til resten av november måned, som også er fylt med masse deilig gruppetrening!

Dagen i dag ble faktisk startet på operataket i Oslo med «havfruer» på bena og en rosa ballong i hånden :P Sammen med resten av Hauteletics-temaet hadde vi en liten, effektiv fotoshooot på morgenkvisten. Til helgen holder jeg intern-kurs for SiO Athletica i SOMA MOVE og neste helg igjen, er det klart for NIH Aktiv Convention! (Fortsatt mulig å melde seg på her). Neste uke lanserer jeg også mitt nye firma, så denne uken er det innspurten med både nettside og diverse. Shit som jeg gleder meg! Stay tuned :)

IMG_7372.JPG

Ønsker dere alle en superfin uke videre!

// EK