Pangstart på det nye året – Velkommen 2018!

Bedre sent enn aldri - godt nytt år alle sammen! Håper det nye året behandler dere bra. Juleferien synes jeg nesten virker kortere og kortere for hvert år, og vipps så er det et nytt år som står for dør! Jeg har hatt en fin julefeiring med familie og venner, både hjemme i Oslo og på Kongsvinger, og avsluttet 2017 med en «heidundranes» nyttårsfest sammen med mine beste venner! Deretter har det gått «slag i slag» og jeg har virkelig fått en pangstart på 2018. Januar er fullstendig fullbooket og det er jeg selvfølgelig veldig glad og takknemlig for, men det betyr også mye planlegging, lange dager og generelt fullt kjør! 

Fra vårt årlige juleverksted i Askeladdveien 5! #brafolk

Fra vårt årlige juleverksted i Askeladdveien 5! #brafolk

Både Eivind og jeg gikk helhjertet inn for anskaffelse av årets julegensere 2017!

Både Eivind og jeg gikk helhjertet inn for anskaffelse av årets julegensere 2017!

Nyttårshilsen fra Eventyrplassen! 

Nyttårshilsen fra Eventyrplassen! 

De første dagene av det nye året gikk med til planlegging av nye gruppetimer, kurs og reiser, i tillegg til jobb i MotiOne. I november startet jeg nemlig som fagansvarlig i MotiOne Norge. MotiOne er en app som selges til bedriftsmarkedet for å få de ansatte mer aktive. Bedriften/organisasjonen som velger å kjøpe MotiOne, gir da alle ansatte i bedriften full tilgang til appen. Appen er en aktivitets-og treningsapp, som har som mål å redusere sykefraværet og gjøre folk flest sprekere og lykkeligere! Jeg har begynt i denne jobben parallelt med at jeg driver eget, og vil fortsette med dette. Det er veldig spennende å være med på utviklingen av en slik app og jeg spent frem mot hva 2018 kan bringe! 

IMG_3424.JPG
IMG_3263.JPG

Den første helgen av året, 5.-7. januar, ble imidlertid ikke tilbragt i Oslo, men i Rørvik. Jeg var blitt invitert til Fast Trening av Frøydis Hansvik, for å holde instruktørkurs og gjestetimer. Å få holde kurs for instruktører er virkelig noe av det mest givende og morsomste jeg gjør i løpet av et år, så dette hadde jeg virkelig gledet meg til! Fredag 5.januar fløy jeg opp til Rørvik i et Widerøe Dash-8 100 fly (propellfly med 39 seter) og for en «storbyjente» som meg, var dette i seg selv en opplevelse ;) Deretter sjekket jeg inn på Kysthotellet Rørvik – et utrolig fint og hyggelig hotell. Kan anbefales på det varmeste om du skulle ta turen til Rørvik. Fine, nyoppussede rom, god seng, fresh frokost og bra hårføner! Fredagskvelden i Rørvik ble tilbragt med diverse jobb og forberedelser på hotellsengen og det var deilig med litt tid alene til å få gjort unna en haug med ulike gjøremål og administrativ jobb. 

IMG_3417.JPG
IMG_3364.JPG
IMG_3419.JPG

Lørdag morgen var det klart for kursstart. Dagen startet med at jeg fikk holde foredrag om masteroppgaven min, for alle instruktørene ved Fast Trening, og deretter startet selve kurset for salinstruktørene. I løpet av helgen i Rørvik holdet jeg et grunnleggende kurs innen kondisjon og koreografi på gulv og step, i tillegg inneholdt kurset styrke, instruktørrolle og musikkbruk. Det var en fantastisk engasjert og positiv gjeng jeg hadde med på kurs, og i tillegg fikk jeg møte mange av medlemmene ved Fast Trening på gjestetimene jeg holdt – «Cardio Party», «Functional Strength» og «Mesmerize». Det var topp stemning og masse herlig treningsglede! Jeg synes alltid det er stas å få reise på besøk til mindre treningssentre - stemningen og samholdet er så unikt!

Jeg holder ulike kurs for instruktører i treningsbransjen og kan skreddersy kurs ut fra hva ditt treningssenter trenger. I februar skal jeg blant annet til Finnsnes i Troms for å holde et grunnkurs for salinstruktører, og jeg gleder meg allerede! Ønsker du at jeg skal komme til ditt senter? Eller har du andre spørsmål knyttet til kurs og workshops, ta kontakt med meg her. 

LRG_DSC03967.JPEG
IMG_3418.JPG

Etter en utrolig inspirerende helg i Rørvik, var jeg klar for å sette kursen hjemover søndag kveld. Dette ble imidlertid vanskeligere enn forventet, da orkanen «Cora» herjet utenfor og flyet mitt fra Rørvik ble innstilt. Da rakk jeg ikke flyet videre fra Værnes og endte opp på en 5 timers lang maxitaxi-tur fra Rørvik til Værnes, for så å bli innlosjert på Scandic Hell. Etter 4 timer søvn fikk jeg heldigvis tatt flyet tilbake til Oslo dagen etter kl 06:00. Jeg fikk en skikkelig «eksotisk» opplevelse i Rørvik med heftig vær og vind, men etter en så lang kveld og natt, må jeg si det var godt å komme hjem igjen. «Home, sweet home»! Jeg er utrolig takknemlig for at Frøydis Hansvik inviterte meg opp til Rørvik og ønsker Fast Trening masse lykke til med gruppetrening fremover. Med den flotte instruktørgjengen, kompetansen og samholdet, kan det ikke bli annen enn suksess! 

LRG_DSC03994.JPEG
Bildet er hentet fra VING sine nettsider. 

Bildet er hentet fra VING sine nettsider. 

Januar har begynt veldig bra og jeg gleder meg til fortsettelsen! I morgen setter jeg, sammen med Ellen Solhaug, kursen mot Thailand, nærmere bestemt Khao Lak og med oss har vi 19 deltagere som er klare for en magisk treningsreise under palmene. Vi har blant annet med oss Pia Seeberg, og det synes jeg er veldig hyggelig! Pia skal gjøre en jobb for Ving i forbindelse med sosiale medier og jeg gleder meg til å ha med denne «superdama» på tur!

 


Ønsker dere alle en fin og sprek uke videre :)  

//Eva Katrine

Bildet er hentet fra VING sine nettsider. 

Bildet er hentet fra VING sine nettsider.