Verdiene mine danner rettesnoren for alt jeg gjør

Som mange av dere vet, startet jeg denne bloggen sommeren 2017, da jeg bestemte meg for satse på eget firma og følge drømmene mine. I mitt aller første blogginnlegg, kalt «Hei Bloggen!», skrev jeg litt om tankene mine rundt dette med «blogging» og hvorfor jeg ønsket å starte min egen blogg. Jeg er genuint interessert i fysisk aktivitet og trening, eller som jeg heller liker å kalle det – bevegelsesglede – og i tillegg er gruppetrening min store lidenskap. Jeg valgte derfor å opprette en blogg som omhandler instruktører og gruppetrening, som gir faglig påfyll og som i tillegg skildrer og beskriver litt av hverdagen og alle de fine opplevelsene jeg får ta del i, i verdens beste bransje. Derfor valgte jeg også etter hvert å gi bloggen navnet «Hverdagsmagi».

For meg var det fra første dag veldig viktig at denne bloggen skulle være et «avslappet» prosjekt og at jeg aldri, på noen måte, skulle gå på akkord med mine egne verdier. Jeg ønsker å «poste» godt faglig innhold eller gjennomarbeidet og hyggelige «hverdagsmagi-innlegg», som gir ett innblikk i hvordan jeg jobber. Dette med verdier et utrolig viktig for meg. Jeg må kunne stå inne for alt jeg gjør og det må være i tråd med mine egne, grunnleggende verdier. Går noe på bekostning av verdiene mine, er det ikke verdt det. Jeg har mange verdier som guider meg i det jeg gjør, men noen av de viktigste verdiene i livet mitt er:

·      Å skape
·      Å være raus
·      Kreativitet
·      Ærlighet
·      Solid/Kvalitet
·      Bevegelse
·      Lek

Dette gjelder ikke bare for bloggen, men også for hvordan jeg velger å bruke for eksempel andre sosiale medier, som Facebook og Instagram. Alt jeg deler må være i tråd med verdiene mine. De er min rettesnor i alt jeg gjør. Jeg vil derfor, på ingen måte, skape en kommersiell blogg, hvis dette fører med at jeg må gå på akkord med mine egne verdier. Jeg kunne selvfølgelig valgt en annen retning for bloggen, som kanskje appellerer til flere, men det er ikke det riktige for meg. Jeg kunne valgt å posere i sports-bH på hvert eneste bilde jeg la ut, delt innlegg om hva jeg spiser og shopper og hvilke treningsøkter jeg har gjennomført den gitte uken, alle ting jeg ser på som verktøy for å oppnå en mer kommersiell og populær blogg, men dette er ikke riktig for meg. Jeg ønsker å stå frem som en sunn rollemodell, uten overdrevet fokus på hverken kropp eller kosthold, og jeg ønsker at det jeg legger ut på bloggen enten er godt faglig forankret eller nøye gjennomarbeidet. Misforstå meg rett – jeg mener ikke at at alle andre treningsblogger som legger ut oppskrifter og treningsprogram ikke er gode eller har sunne verdier, men for meg er ikke det veien å gå, selv om det kanskje hadde skapt enda større interesse for bloggen. Jeg har nemlig to klare formål med bloggen og det jeg jobber med – å skape treningsglede blant folk flest og å bidra til at enda flere dyktige instruktører kan spre bevegelsesglede på en faglig, trygg og inspirerende måte. Det sistnevnte er særlig aktuelt for bloggen. 

Så hva mener jeg egentlig med dette? Hva er min «drive»?
Min «drive» er å dele min lidenskap med andre og forhåpentligvis inspirere og motivere andre til å bli like gald i fysisk aktivitet som meg. På den ene siden jobber jeg selv som gruppeinstruktør og yogalærer, i tillegg til å arrangere treningsreiser, og får gjennom denne delen av jobben selv bidratt til å spre bevegelsesglede. Dette synes jeg er fantastisk. Jeg håper at jeg kan oppmuntre mennesker til å finne den samme gleden som jeg har med fysisk aktivitet og trening, og bidra til at deres liv blir fylt med masse bevegelse og smil. På den andre siden, er min indre «drive» og lidenskap å kunne bidra til at enda flere dyktige instruktører utdannes og videre kan skape magiske treningsopplevelser. Gruppeinstruktører har en unik mulighet til å inspirere og motivere en rekke mennesker til økt treningslyst, og det hviler derfor et stort ansvar på gruppeinstruktørene i forhold til å levere kvalitetssikret og inspirerende trening. Derfor bruker jeg bloggen til å formidle kunnskap knyttet til instruktøryrket, i tillegg til å reise rundt og holde kurs og workshops. I tillegg lærer jeg selv hele tiden noe nytt av andre dyktige kollegaer og instruktører, og ønsker derfor å dele så mye som mulig av min egen erfaring med andre. 

Det er disse to formålene som driver meg og som danner grunnlaget for bloggen. Dette er derfor ikke en blogg, der innleggene kommer på «løpende bånd» gjennom hele uken, men jeg publiserer innlegg når jeg kan dele noe verdifullt og/eller gjennomarbeidet materiale jeg synes er inspirerende, og som er i tråd med verdiene mine.

Håper du finner glede i å lese bloggen min og ønsker å fortsette og følge den <3

IMG_4785.JPG

«Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.»  ~ Steve Jobs

 

//Eva Katrine