De første SOMA MOVE®-stjernene er klare til å ta Norge med storm!

Januar er godt i gang og etter å ha kommet hjem fra en fantastisk uke på treningsreise i Thailand, bar det rett på sertifiseringskurs i SOMA MOVE®. Silje Thorstensen og jeg jobber som norske agenter for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®, og forrige helge holdt vi det aller første sertifiseringskurset for instruktører i Norge! Kurset var overbooket og hele 17 nye SOMA-stjerner er nå klare for å dele den deilige treningsformen med det norske folket. Vi er veldig stolte!

For dere som kanskje ikke har hørt om SOMA MOVE® tidligere, så skal jeg gi dere en kort innføring. SOMA MOVE®  anses som en holistisk treningsform, da den rent fysisk omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. I tillegg jobber man med det myke, og opplevelsen av å arbeide med kroppen som en enhet er sentral. SOMA MOVE® bygger på en intensjon om å gjøre effektive, sammenhengende («flow») bevegelser for å fremme en naturlig, funksjonell og veltrent kropp. Bevegelsene og øvelsene i SOMA MOVE® er ofte inspirert av dyre-bevegelser, noe som blir en naturlig del av SOMA MOVE®, da man etterstreber å følge det naturlige mønsteret i en bevegelse. Ordet SOMA betyr kropp på gresk og ble derfor et naturlig navn på konseptet, da man jobber med kroppen som eneste "verktøy". SOMA MOVE® er atletisk, men ikke hardt. Det myke møter det sterke, og det sterke møter det myke. SOMA MOVE® er en treningsform som passer absolutt alle. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten! 

LRG_DSC05096.JPEG
Fullt trøkk på SOMA MOVE®-kurset i helgen. 

Fullt trøkk på SOMA MOVE®-kurset i helgen. 

Silje Thorstensen – «my partner in crime»!

Silje Thorstensen – «my partner in crime»!

Kurset gikk over to dager og er et praktisk kurs først og fremst. Er du nysgjerrig på SOMA-kurset, skal jeg gi deg en kort beskrivelse av det her: I løpet av kurset får du som deltager innføring i hva SOMA MOVE® egentlig er og teorien bak konseptet. Du får den siste SOMA MOVE® releasen og får trent gjennom denne to ganger. Du får en nøye gjennomgang av alle øvelser – teknikk, utførelse og funksjon – i tillegg til god, individuell feedback gjennom hele kurset. På kurset jobber du også tett i grupper sammen med de andre deltagerne, og det er også lagt inn godt med tid til forberedelser for eksaminering søndag ettermiddag. Alle deltagerne gjør en praktisk eksaminering, der man instruerer resten av gruppen gjennom ett SOMA-mønster og man får direkte feedback etter gjennomføringen. Som sertifisert SOMA-instruktør får du tilgang til SOMA MOVE® sin egen GX-side, som inneholder alle releaser med musikk, markedsføringsmateriale osv., og du kan begynne å holde SOMA-klasser akkurat der du måtte ønske. Les mer om SOMA MOVE®, lisens, kurs osv. her. 

DSC04961.JPG

Silje og jeg er utrolig takknemlig for alle som var med på kurset – dere var en helt rå gjeng! Tusen takk for tilstedeværelse, engasjement og gode spørsmål. Vi ble selv utrolig inspirert av dere gjennom helgen! Vi synes det er utrolig kult at deltagerne på kurset kom fra hele landet – Oslo, Hadeland, Finnsnes osv. – og til og med fra Finland (via Hurtigruten)! Nå vil SOMA MOVE® spre seg i vårt langstrakte land via flotte ambassadører! Vi ser frem til å følge med på deres SOMA-reise.

Glade og mette mager! Fra venstre Pia Seeberg, Eva Katrine Thomsen, Sølve Sundrehagen og Silje Thorstensen :)

Glade og mette mager! Fra venstre Pia Seeberg, Eva Katrine Thomsen, Sølve Sundrehagen og Silje Thorstensen :)

Tusen takk til  Essentially Juice  for utrolig digg, sunn og mettende lunsj.

Tusen takk til Essentially Juice for utrolig digg, sunn og mettende lunsj.

Silje og jeg vil gi en stor takk til Essentially Juice som leverte en superdigg lunsj til oss på lørdag. Vi fikk både en fargerik og mettende salat, i tillegg til nypresset juice og chiapudding. Nom nom :)  Kan virkelig anbefale Essentially på det varmeste. De leverer alltid smakfulle og ferske råvarer av høy kvalitet. Jeg vil også rette en stor takk til Myrens Sportssenter for lån av lokaler hele helgen og svært hjelpsomme medarbeidere. Tusen takk alle sammen for en super kurshelg!

Sølve Sundrehagen (kursdeltager): 
«Takk for en flott kurshelg. Våknet i dag og gledet meg veldig til fortsettelsen, så det er helt topp. Mest av alt syns jeg dere er folk det er svært lett å få tillit til som kursholdere ved at dere er solide og forberedte. Takk for kvalitet.» 

Pia Seeberg (kursdeltager): 
«Kursholderene er utrolig dyktige, og det merkes at de kjennes konseptet ut og inn. Hele veien er de grundige i det de lærer bort, men samtidig ydmyke og åpne. En veldig god kursopplevelse!»

DSC05024.JPG

Pågangen til SOMA MOVE®-kurset har vært så stor, at vi nå allerede har satt opp et nytt sertifiseringskurs i Oslo 21.-22.april denne våren. Påmeldingen har åpnet på SOMA MOVE®s egen hjemmeside. Les mer om kurset, tider og program her.

Håper vi kanskje sees på kurs! 

//Eva Katrine