ShapeUp Convention og Just M.O.V.E 2017

Forrige helg, 9.-10.september, var det virkelig mye gøy som skjedde i hovedstaden for alle oss gruppetrenings-entusiaster! Lørdag 9.september gikk årets ShapeUp Convention av stabelen på Bislett stadion, og samme helg ble Just M.O.V.E Convention arrangert på Athletica Domus! Jeg var så heldig å få bidra ved begge arrangementene, og det var virkelig en helg fylt av masse deilig treningsglede, fine folk og topp stemning! 

ShapeUp Convention arrangeres av treningsmagasinet ShapeUp i samarbeid med CASALL og XXL, som er hovedsponsorer, og Sølve Sundrehagen og jeg fikk æren av å åpne dagen på Bislett med et oppvarmingsshow for 600 treningsglade deltagere! For en start på dagen :) 

IMG_9918.JPG
IMG_9920.JPG
IMG_9943.JPG
IMG_9951.JPG

Senere på dagen fikk jeg danse DISCOMANIA sammen med en fantastisk gjeng og jeg presenterte også timen "COSMO- core, strength & movement" på ShapeUp Convention. Det var et flott arrangement og jeg er stolt av å ha vært i svært godt selvskap sammen med en hel gjeng med dyktige trenere, instruktører og fordragsholdere, som f.eks. Marit Bjørgen, Silje Thorstensen, Pia Seeberg, Jørgine M. Vasstrand, Lasse Tufte, Bertine Zetlitz, Trond Torke, Sølve Sundrehagen og mange, mange flere. Tusen takk ShapeUp for en tipp topp dag med masse treningsglede! :) 

"DISCOMANIA" på ShapeUp Convention 2017!

"DISCOMANIA" på ShapeUp Convention 2017!

IMG_9957.JPG

Samme helg ble også Just M.O.V.E Convention arrangert, av dyktige Christina Therkildsen og Krønsj, og jeg presenterte både min egen dansetime, "Mesmerize Jazz", og "COSMO- core, strength & movement". Just M.O.V.E er en convention for alle som virkelig elsker å danse og bevege seg til musikk, men også for deg som liker yoga og funksjonell trening. Det er den perfekte kombinasjonen vil jeg si! Arrangementet er utrolig sosialt, intimt og innholdsrikt, og med noen av de aller dyktigste presentatørene både fra inn-og utland, representerer denne convention noe helt unikt i treningsbransjen i Norge! Jeg gleder meg allerede til neste år! Just M.O.V.E Convention kan virkelig anbefales på det varmeste. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk være en del av denne genuine convention i år. 

Helgen ble avsluttet på The Room i Oslo, der jeg holdt foredrag for en herlig gjeng med engasjerte instruktører om masteroppgaven min fra Norges Idrettshøgskole - "He's God", som omhandler deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening. Det varmer et "gruppeinstruktør-hjerte" at flere satser på gruppetrening og ønsker å utvikle sine instruktører ytterligere. Det var en veldig hyggelig og "finfin" avslutning på en meget innholdsrik, lærerik, inspirerende og treningsglad helg! Tusen takk til Rikke Shillinger for at jeg fikk komme!

"COSMO-magi" fra Just M.O.V.E

"COSMO-magi" fra Just M.O.V.E

"Mesmerize" - la deg trollbinde! 

"Mesmerize" - la deg trollbinde! 

Foredrag hos The Room i Oslo.

Foredrag hos The Room i Oslo.

For en fantastisk og sprudlende bransje jeg jobber i - det er helt unikt! Vi er alle sammen heldig som kan være en del av denne store, kreative og engasjerte "familien"! Ønsker dere alle en fortsatt fin og sporty dag - fortsett å levere genuine treningsopplevelser :)

//Eva Katrine