Magisk Höstglöd i Åre 15.-17.september 2017

I helgen har jeg vært i Åre og på eventet "Höstglöd" i regi av Holiday Club Åre. Jeg var så heldig å få være en del av denne unike helgen også i fjor, og jeg var utrolig glad når Therése Furudal Hydén inviterte meg på nytt i år. "Höstglöd" er virkelig en magisk helg i fjellheimen, fylt med dans, yoga, styrke, bevegelse, foredrag, SUP yoga og utendørstrening. Varme og koselige omgivelser, i tillegg til intime klasser og nær kontakt med presentatørene, gjør dette til en helt spesiell helg <3 

Höstglöd arrangeres igjen neste år 7/9-9/9 2018.&nbsp;

Höstglöd arrangeres igjen neste år 7/9-9/9 2018. 

Sammen med vakre Therése Furudal Hydén og nydelige Frøydis Hansvik (t.v.).&nbsp;

Sammen med vakre Therése Furudal Hydén og nydelige Frøydis Hansvik (t.v.). 

Jeg presenterte dansetimen min "Mesmerize", styrke-og mobilitetskonseptet mitt "COSMO- core, strength & movement" og "DISCOMANIA". Det var utrolig gøy å få danse og leke sammen med deltagerne på "Höstglöd" - det var en helt unik stemning! Se på alle disse flotte damene :) 

"DISCOSQUAD" :)

"DISCOSQUAD" :)

I tillegg var jeg med på ulike yogaklasser og en time Body Balance. Jeg sitter igjen med masse ny motivasjon og nye erfaringer, og gleder meg ekstra til yogareisen jeg reiser på neste mandag, 25.september, sammen med Andrew Smistad Edwards. Det er utrolig deilig og selv få ny inspirasjon og kunnskap, og ikke måtte være den som alltid "gir" og "lærer bort". Det er utrolig gøy å kjenne at jeg fortsatt utvikler meg og enda har masse igjen å lære. Man blir aldri ferdig utlært som instruktør, og det er noe som gjør denne jobben ekstra spennende og givende!

Jeg vil spesielt trekke frem klassene til Therése Furudal Hydén og Frøydis Hansvik. Jeg ble kjent med Therése gjennom treningsreiser i Ving Reiser, og deretter Frøydis via Therése og min Global Yoga utdannelse. Begge to har en unik måte å formidle sine yogaklasser på, og er to store forbilder. De er utrolig flinke til å formulere seg og gjøre yogaen både folkelig, leken og ufarlig, men også kraftfull og dyp. Er du i Åre, så vil jeg absolutt anbefale deg klasser med Therése og er du i Rørvik, må du oppsøke Frøydis <3 Disse to åpent virkelig "yogaverden" for min del og jeg er utrolig takknemlig for all kunnskap og erfaring de har delt med meg. Det å dele er så viktig for at vi alle skal lykkes i vår bransje - sammen blir vi bedre! 

 

Jeg vil takke alle deltagere og presentatører for en helt magisk helg! Ønsker dere alle en like vakker og glødende høst videre <3

"Höstglöd" arrangeres igjen neste år 7/9-9/9 2018 - save the date ;)

//Eva Katrine