En fantastisk dag med Aktiv Trening i Ålesund!

26.august hadde jeg gleden av å få holde en skikkelig ”Kick-off” for hele 50 instruktører fra Aktiv Trening i Ålesund. Det var en utrolig lærerik og inspirerende dag også for meg. Veldig glad og takknemlig for at Linn Haugen, gruppekoordinator for hele tre Aktiv Trening sentre, tok kontakt og spurte om jeg ville komme. Det var et flott arrangement i ”freshe” og lyse lokaler til nyåpnede Aktiv Trening Blindheim. Er du i Ålesund, anbefaler jeg deg å ta turen innom! Jeg holdt foredrag om masteren min – ”He’s God” – som omhandler deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening, etterfulgt av en dansetime – African Vibes – og Cardio Party. Det var utrolig gøy, og gjengen i Ålesund var helt fantastiske! Super energi, engasjement og treningsglede!

Aktiv Trening ønsket å gi instruktørene en skikkelig ”inspirasjonsboost” og vil satse ytterligere på gruppetrening fremover. Det synes jeg er flott, og med den engasjerte instruktørgjengen de har, vet jeg at dette vil de lykkes med. Når til og med sjefen selv, David Andersen, står på første rad under dansetimen sammen med alle sine instruktører, da vet du at gruppetrening prioriteres. Jeg ble virkelig imponert. For et flott forbilde! 

IMG_9744.JPG
IMG_9769.JPG

Tusen takk for en helt rå dag! Herlig treningsglede og energi. Det var en fryd å få trene sammen med dere! :)

IMG_9758.JPG

Tusen takk Aktiv Trening for en flott ”Kick-off” og lykke til videre med gruppetrening på sentrene deres! :) 

IMG_9765.JPG

Ønsker du at jeg skal komme på besøk til ditt treningssenter? Tak kontakt her.

 

//Eva Katrine