Morsom lørdag i Klæbu!

I går hadde jeg gleden av å få besøke Klæbu Treningssenter, som navnet tilsier, ligger i Klæbu. Senteret driftes av Helle Lundereng og Alexander Lunde, og er et lite, unikt og hyggelig senter, med et STORT HJERTE! Jeg var på besøk i Klæbu også for to år siden og synes det var veldig gøy å få lov til å komme tilbake :) I går fikk de glade gruppetreningsentusiastene og instruktørene i Klæbu både danse disco og prøve seg på treningskonseptet SOMA MOVE. Det var topp stemning og herlig energi. Vi storkoste oss og jeg synes det er flott at et frittstående og forholdsvis lite senter som Klæbu Treningssenter, prioriterer gruppetrening og instruktørene sine i så stor grad!
I Klæbu er det virkelig genuin treningsglede og engasjement :)

IMG_0301.JPG
FullSizeRender.jpg

Jeg vet hvor tøft det er å starte opp fra bunnen av, og er imponert over stå-på-viljen, engasjementet og evnen til å få ting gjort, som Helle Lundereng og Alexander Lunde viser. De har virkelig fått til noe unikt i Klæbu og en stor del av drivkraften bak, kommer av at Helle ønsker å gi noe tilbake til "bygda" der hun har vokst opp. Det synes jeg er utrolig fint! Ikke bare har hun og samboeren startet et treninggsenter som gleder både store og små med trening og bevegelse, men hun har også startet en kafe i det samme lokalet som treningssenteret. Der får du kjøpt alt fra deilige salater og supper, til spennende brød og kaker. Og ikke nok med det, men det er Helle og moren som baker alt sammen! Jeg fikk lunsj servert i går og både Cæsar salat og brownie med bringebær krem, kan virkelig anbefales for deg som bor i Klæbu ;)

Jeg er mektig imponert over alt de får til og heier på dem fremover. Små, personlige og unike treningssentre, der alle føler seg inkludert, sett og tatt vare på, i tillegg til å levere kvalitet, er det jeg virkelig tror får folk til og trives med trening og fysisk aktivitet, og forblir medlemmer ved et treningssenter. Heia Klæbu Treningssenter - dere er flotte forbilder for bransjen og for alle med en "gründerspire" i magen! 

Tusen hjertelig takk for at jeg fikk komme Klæbu Treningsenter! Lykke til videre :)


Ønsker du at jeg skal komme på besøk til ditt treningssenter? Tak kontakt her.

//Eva Katrine