Derfor er gruppetrening unikt!

Gruppetrening er unikt spør du meg! Det er en treningsform som passer for absolutt alle, det gjør deg lykkeligere og sprekere, du trener sammen med andre til inspirerende og drivende musikk, og du blir motivert av en sprudlende instruktør, som er der for deg! 

Engasjerte instruktører som ”pusher” deltagerne ut av komfortsonen, og som gir dem lyst til å ta i ”det lille ekstra”, er noe av det som gjør gruppetrening unikt. Mennesker som brenner for at andre skal lykkes og ha det gøy, gir en enorm motivasjon for deltagerne. Du som instruktør er avgjørende for deltagerens opplevelse! I dag har jeg hatt gleden av å sertifisere denne flotte gjengen med instruktørspirer og de er nå klare til å spre treningsglede i vårt langstrakte land! Denne gjengen har tatt "Gruppetreningskurset" gjennom NIH AKTIV, og det har vært en stor glede å få jobbe sammen med så mange engasjerte og fine folk:) Jeg ønsker dem masse lykke til fremover! 

LRG_DSC03484.JPEG
IMG_2600.JPG

Selv om jeg elsker gruppetrening, sier jeg ikke at gruppetrening er det eneste. Skal man løfte 100 kg i knebøy må man trene tung styrke, vil man bli god til  å danse, må man danse, skal man prestere i et triatlon må man sykle, løpe og svømme osv. Men for å bli sprek og glad, komme i gang med trening, holde seg i form, smile, møte nye mennesker, leke og forlenge livet, er gruppetrening tipp topp! Det kommer bare an på hva målet ditt er :) Jeg har skrevet et par artikler tidligere for Trening.no om hvorfor gruppetrening er et godt valg - vil du lese mer, finner du disse her - "Derfor er gruppetrening unikt!" og "Hvorfor velge gruppetrening?"

Ønsker dere alle en god søndagskveld og en sykt digg treningsuke med masse gruppetreningsglede! 


//Eva Katrine