Finfin fredag hos Effekt Trening og Helse i Bardufoss!

I dag tidlig ringte vekkeklokken 06:00 og klokken 09:00 satt jeg på flyet til Bardufoss. Jeg har nemlig vært så heldig å få være på besøk hos Effekt Trening og Helse i Bardufoss i hele dag, og det har vært en ordentlig hyggelig og fin fredag! Jeg ble møtt på flyplassen, av en smilende senterleder, ved navn Malene Johanne Sletta, og har blitt svært godt tatt vare på i hele dag. Etter en liten omvisning på treningssenteret og "sightsing" i Bardufoss-sentrum (som er unnagjort på ganske få minutter), sjekket jeg inn på Bardufoss Hotell. Et hyggelig lite hotell, i gåavstand fra treningssenteret. Etter litt avslapping og forberedelser, var det klart for kvelden på Effekt Trening og Helse :) 

Med kursen mot Bardufoss. 

Med kursen mot Bardufoss. 

Så blid blir man av å trene sammen med en så flott gjeng!

Så blid blir man av å trene sammen med en så flott gjeng!

Klokken 16:00 møtte jeg alle gruppeinstruktørene ved Effekt Trening og Helse, og det var et veldig positivt og hyggelig møte. Kvelden startet med at jeg holdt foredrag om masteren min, "He's God" - en kvalitativ studie som har undersøkt deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening. Jeg har skrevet en del om masteren tidligere her på bloggen, så hvis du er interessert i å lese om hvordan du kan lykkes som instruktør, kan du lese: "He's God" - en kvalitativ studie av deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening. Del I og "He's God" - en kvalitativ studie av deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening. Del II. 

Etter å ha holdt foredrag og snakket med instruktørene om hva de kan gjøre for og lykkes i enda større grad, forflyttet vi oss over til gruppetreningssalen. Jeg fikk gleden av å dra instruktørene gjennom en 60 minutters time med både kondisjon og styrke. Det var en herlig time med masse energi og treningsglede! Det å få holde timer for sånne positive instruktørgjenger, er alltid stor stas! 

Fra foredraget "He's God" for instruktørene ved Effekt Trening og Helse. 

Fra foredraget "He's God" for instruktørene ved Effekt Trening og Helse. 

Kvelden ble avsluttet med gode refleksjoner og diskusjoner knyttet til instruktørrollen, og dagen har også vært svært inspirerende for min egen del. Jeg blir så glad når jeg ser engasjerte og profesjonelle aktører i denne bransjen, som virkelig ser verdien av gruppetrening og hvilken glede denne treningsformen gir! De setter pris på sine instruktører og gjør "det lille ekstra" for at de også skal føle seg sett og verdsatt.

Et vellykket gruppetreningsmiljø ved et et treningssenter, starter med en engasjert ledelse, som ønsker at gruppetrening skal lykkes. En slik ledelse vil inspirere og legge til rette for at instruktørene blomstrer. I tillegg må instruktørene på sin side, ta jobben seriøst og sørge for kvalitetssikrede treningsøkter, som gir medlemmene den unike "godfølelsen" på vei ut døren. Som instruktør må man vise at man er oppriktig engasjert i deltagerne på gruppetrening, alltid respektere deres tid og tilstedeværelse, legge til rette for et inkluderende miljø, opptre profesjonelt og våge og være et medmenneske. Deltagerne kommer tilbake til de instruktørene som alltid stiller opp, leverer kvalitet, gir dem et anerkjennende smil og en velfortjent "klapp på skulderen" på vei ut. Du er der for dem, ikke motsatt. 

Instruktørgjengen ved Effekt Trening! 

Instruktørgjengen ved Effekt Trening! 

Jeg har hatt en superfin dag sammen med Effekt Trening og Helse i Bardufoss, og er utrolig takknemlig for at Malene Johanne Sletta inviterte meg. Effekt Trening og Helse er et flott treningssenter, med gode fasiliteter og veldig hyggelige og service-instilte ansatte. Jeg kan anbefale Effekt Trening og Helse på det varmeste, og håper virkelig de lykkes med gruppetreningen fremover! Håper vi sees igjen :)

Tusen takk for at jeg fikk komme <3

//Eva Katrine

Ønsker du at jeg skal komme på besøk til ditt treningssenter? Ta kontakt her.