Herlig lørdag fylt med det jeg liker aller best - gruppetrening!

På lørdag var vekkeklokken igjen stilt inn på 05:00 og turen denne lørdagen gikk til Tønsberg og Oslofjord Fitness Convention. Jeg presenterte konseptet mitt "COSMO- core, strength & movement" i solskinn på scenen på Oslofjord Convention Center, og det var en superfin start på dagen! Mange blide og treningsglade deltagere hadde møtt opp til første time for helgens convention og de fikk virkelig utfordret kjernemuskulaturen sin, i tillegg til mobilitet og balanse :)

"COSMO- core, strength & movement" er en time som jeg utviklet i forbindelse med en fordypningsoppgave under mitt studie ved Norges Idrettshøgskole. Jeg ønsket å lage en time som var tilpasset de som nødvendigvis ikke liker yoga, pilates og rene mobilitetstimer, og som kunne passe for alle. Med fokus på core, bevegelse og balanse, ble "COSMO- core, strength & movement" til, og jeg synes det er veldig hyggelig og gøy at timen blir tatt så godt i mot og fungerer slik jeg ønsket. "COSMO - core, strength & movement" er altså en utfordrende og dynamisk time, der man trener kjernemuskulatur, mobilitet og balanse. Gjennom timen jobber man kun med egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil styrke hele kjernemuskulaturen gjennom kreative og sammensatte øvelser. 

Jeg ønsker på sikt å utvikle "COSMO - core, strength & movement" videre og er spent på hva det kan føre til! 

LRG_DSC02934.JPEG
LRG_DSC02943.JPEG
COSMO- core, Strength & Movement i solskinn.

COSMO- core, Strength & Movement i solskinn.

Etter å ha presentert "COSMO - core, strength & movement" ved Oslofjord Fitness Convention, var jeg så heldig å få besøke Level i Tønsberg og selveste Irene Aarø! Irene Aarø er daglig leder ved Level og har alltid vært et av mine store forbilder innen treningsbransjen. Irene har, på lik linje som meg, et brennende engasjement for gruppetrening og det var derfor ekstra stas å få komme på besøk til Level og Irenes "andre hjem". Jeg fikk danse disco sammen med gjengen og i tillegg presenterte jeg SOMA MOVE®. Det var veldig gøy og jeg storkoset meg sammen med gjengen på Level! Det er virkelig imponerende hva Irene og resten av teamet i Level har fått til, og jeg kan virkelig anbefale alle å ta turen innom Level om du er i nærheten! 

Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk :)

Et av mine store forbilder - gruppetreningsdronningen Irene Aarø :)

Et av mine store forbilder - gruppetreningsdronningen Irene Aarø :)

Finfn disco-gjeng :)

Finfn disco-gjeng :)

Neste helg braker det løs med NIH Aktiv Convention i Oslo og jeg kan nesten ikke vente! Det blir en rå helg med masse deilig gruppetrening, workshops, foredrag og masse mer. Jeg gleder meg til å møte alle kjente, i tillegg til å presentere timer og "rocke" løs på dansegulvet! 

På lørdag holder Anne Riege og jeg timen "Blast Off - Cardio Party" kl. 14:30 og på søndag presenterer Silje Thorstensen og jeg SOMA MOVE®. I tillegg holder Anne Riege og jeg workshop i koreografi på gulv og step på søndagen! Det er fortsatt mulig å melde seg på til helgen, det gjør du her. 

Håper vi sees! 

Ønsker alle en tipp topp og sprek uke så lenge! 
 

//Eva Katrine