Energyboost på Gran Canaria 24.-31. januar 2018!

I fjor hadde Alexandra Kakurina og jeg med oss 20 damer til Gran Canaria, for en uke fylt med masse dans, trening, yoga, foredrag, sol, bading, god mat og ikke minst mye latter og fine samtaler! På nyåret gjør vi det igjen og turen går til Sunprime Atlantic View på Gran Canaria i samarbeid med Ving Norge, 24.januar-31.januar 2018. Det er noen plasser igjen, så hvis du vil gi bort eller unne deg tidens julepresang, så er det bare å melde seg på her ;)

IMG_6584.JPG
IMG_6673.JPG
Untitled design kopi.png

Litt om reisen: 
Denne treningsreisen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en komplett treningsuke for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette den perfekte treningsreisen for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik uke!

I løpet av uken vil det være daglige morgen- og ettermiddagsklasser, med unntak av en treningsfri dag. Du vil også få muligheten til å delta på et motivasjonsforedrag, der du vil få en kort innføring i hva mental trening egentlig er, og om hvordan du selv kan bruke enkle verktøy for å få en mer effektiv hverdag, preget av ro, kreativitet og pågangsmot. I tillegg vil vi arrangere DANCEPARTY med eget tema, der Alexandra og jeg kjører "teamteach" og gir deg et fyrverkeri av en danseopplevelse!

Filmen under gir deg et innblikk i hvordan vi hadde det i fjor! Bli med i 2018 du også :)