GRUPPETRENINGSLØRDAG!

I går var dagen fylt med det jeg liker aller BEST - nemlig bevegelse til musikk i salen, sammen med andre mennesker - GRUPPETRENING! Gruppetrening er mitt store "hjertebarn" og en fantastisk treningsform, som passer absolutt alle. Jeg har tidligere skrevet et par artikler for Trening.no, om hvorfor man bør velge gruppetrening - "Derfor er gruppetrening unikt" og "Hvorfor velge gruppetrening?" og jeg mener at gruppetrening absolutt er en treningsform som gjør deg lykkeligere! Jeg har stor tro på at det er viktig og også noen ganger bare trene "smilemuskulaturen" og gi en selv lov til å le og leke, og svette som ekstra bonus da selvfølgelig! Selv om gruppetrening er så mye mer enn bare lek, mener jeg at det uansett er avgjørende å ikke glemme gleden, leken og det å bare få lov til å ha det gøy! Et smil og en god latter, har jeg også hørt forlenger livet :) 

SOMA MOVE® på Myrens Sportssenter. 

SOMA MOVE® på Myrens Sportssenter. 

DSC02858.jpg
DSC02850.jpg

Myrens Sportssenter hadde i går "Åpen dag" og jeg var så heldig å fikk bidra. Silje Thorstensen og jeg holdt en teamteach i SOMA MOVE® for full sal og det var utrolig gøy! Vi skal også presentere det svenske treningskonseptet ved årets NIH Aktiv Convention 18.-19. november, så dette var en veldig god gjennomkjøring. SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. I løpet av en time med SOMA MOVE® går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord i SOMA MOVE®, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Har du ikke testet SOMA MOVE® ennå, så kan det virkelig anbefales! Myrens Sportssenter holder faste timer i SOMA MOVE® gjennom uken og i januar holder også Silje og jeg det første seritifiseringskurset for instruktører i Oslo. Sjekk det ut her :)

Fine Silje Thorstensen - My partner in crime ;)

Fine Silje Thorstensen - My partner in crime ;)

DSC02859.jpg

Etter å ha vært på åpen dag på Myrens Sportssenter, gikk turen til Athletica Blindern i går. Der var det også "Åpen dag" og jeg holdt to gratis "event-timer" for alle som måtte ønske. Først ut var min signaturklasse, "DISCOMANIA" - en skikkelig herlig og enkel dansetime til fengende 70-talls musikk, som virkelig får opp smilepulsen, etterfulgt av SOMA MOVE®. Over 50 glade og spreke studenter var med å danse disco og det var fantastisk stemning i flerbrukshallen på Blindern! 

#DISCOTILFOLKET

#DISCOTILFOLKET

Jeg er veldig takknemlig for at Myrens og Athletica lar meg bidra på flere ulike arenaer og formidle det som faktisk er det viktigste - nemlig treningsglede! Jeg har tro på samarbeid i bransjen, og skal vi lykkes med å fremme folkehelsen og gjøre en forskjell, bør vi jobbe sammen! Tommel opp for Myrens og Athletica som gir oss instruktører spillerom og støtte. Det er det som skaper suksess! 

SOMA MOVE® på Athletica Blindern.

SOMA MOVE® på Athletica Blindern.

Ønsker alle en god søndagskveld og en super ny "gruppetreningsuke" - fortsett å levere unike treningsopplevelser i salen! 

//Eva Katrine