Stolt Hauteletics Ambassadør!

I september signerte jeg kontrakt med den nye, norske nettbutikken Hauteletics og jeg er veldig stolt og glad for å ha blitt en av deres hovedambassadører! Hauteletics er ekslusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia. Flexi Lexi tilbyr fleksible og behagelige tights og sports-bh'er til all slags type trening, og er spesielt kjent for sine fargeglade og unike tights! Jeg elsker farger, mønstre og morsomme "prints", og tightsene fra Flexi Lexi er derfor midt i blinken for meg. Tightsene har et utrolig behagelig stoff, er høye i livet og er ikke gjennomsiktige. De har meget god passform og er av høy teknisk kvalitet, som gjør at de tørker lett og i forbindelse med yoga, er de heller ikke for glatte, og hindrer at knærne sklir av i f.eks. "Bakasana" (Crow pose) ;) Jeg bruker tightsene både til dans, styrketrening, yoga, løping og til hverdags! 

Med en visjon om å tilby fargerikt og unikt treningstøy med høy kvalitet, i tillegg til å ivareta verdier som treningsglede, inkludering, kreativitet og lidenskap, kan jeg trygt stå inne for å anbefale den norske nettbutikken til alle jeg kjenner! 

Sjekk ut Hauteletics du også <3

IMG_1124.JPG
IMG_1186.JPG
IMG_1045.JPG
IMG_2275.JPG
IMG_2045.jpg

//Eva Katrine