Høstens mest magiske uke - Yogareise til Hellas med Ving Norge!

Det har vært litt "stille" her på bloggen en liten periode, da mac'n min har vært på service, og jeg har vært litt "off". Men nå er mac'en endelig tilbake og jeg gleder meg til å dele mer kunnskap, erfaring og inspirasjon med dere, i tillegg til "hverdagsøyeblikk" fra bransjen, eventer og reiser. Jeg tar også gladelig i mot ønsker om tema dere vil at jeg skal ta opp her på bloggen, men først vil jeg fortelle dere litt om høstens mest magiske uke!

I slutten av september reiste Andrew Smistad Edwards og jeg til Nidri i Hellas, med en flott gjeng deltagere på "Yoga og Mindfulness"-reise. Det ble en helt magisk uke, og jeg er utrolig takknemlig for at vi fikk lov til å dele vår lidenskap for både yoga, bevegelse og mindfulness/mental trening en hel uke i vakre omgivelser, sammen med engasjerte og fine mennesker. Tusen takk til ildsjelen Kaja Olafsen i Ving Norge AS, som gjør disse unike treningsreisene mulige! Treningsreiser er en flott mulighet til å få en annerledes og aktiv ferie, og er noe som passer for absolutt alle. Med Kaja i spissen, satser Ving stadig på flere treningsreiser og tilbudet er nå svært variert og spennende. Sjekk ut de ulike treningsreisene her - kanskje sees vi på reise i 2018?! 

Fra "Morning Flow" i soloppgang ved havet. 

Fra "Morning Flow" i soloppgang ved havet. 

Andrew og jeg hadde med oss 22 flotte deltagere på yogareisen til Nidri i høst og det ble et minne for livet. I løpet av uken i Hellas, utforsket vi, sammen med deltagerne, kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og det å gi og å ta imot. Den daglige yogapraksisen ble kombinert med både foredrag, workshop, mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter. Vi hadde felles frokost hver dag og felles middag med de som ønsket, og det å bli kjent med og leve så tett sammen med 22 andre mennesker i løpet av en hel uke, gir virkelig minner for livet. I løpet av uken delte vi både erfaringer, tanker og følelser både på og utenfor yogamatten, og jeg er utrolig takknemlig for hvor mye deltagerne faktisk gav av seg selv og delte med Andrew og meg. Vi også, sitter igjen med ny inspirasjon, fantastiske erfaringer og uforglemmelige minner. Når man er en uke sammen på treningsreise, lever man i sin egen lille "boble"/"verden", stemningen er helt unik og spesielle vennskap knyttes - det må oppleves! 

Rolig og myk morgenpraksis i yoga paviljongen. 

Rolig og myk morgenpraksis i yoga paviljongen. 

Andrew Smistad Edwards tar deltagerne gjennom "Sunshine Vibes".

Andrew Smistad Edwards tar deltagerne gjennom "Sunshine Vibes".

DSC00836.jpg

Vi bodde på hotellet Porto Galini, som ligger vakkert til i grønne og frodige omgivelser i en skråning mellom Nidri og Nikiana. Det var et utrolig fint hotell og med svært hyggelig og service-instilte ansatte. Hotellet har flere basseng, eget treningsrom, spa, yoga paviljong, strand, restauranter og tennisbaner - virkelig en lekker og innholdsrik resort, som kan anbefales på det varmeste. Med mektig og spennende natur på alle kanter, kan man også leie scooter/bil og reise rundt på øya og oppleve flott natur, nydelige strender og bortgjemte småsteder hvis man ønsker. 

IMG_2483.jpg
IMG_2509.jpg
DSC02626.JPG
DSC02632.JPG

De magiske soloppgangene på bryggekanten kan vi leve lenge på utover i høstmørket. Det å våkne til lyden av bølgeskvulp og varmen fra solstrålene i fjeset, gjorde det verdt å stå opp grytidlig hver eneste dag i Nidri. Hver dag hadde vi morgenpraksis og ettermiddagspraksis, i tillegg var det noen dager med foredrag og workshop. En dag var aktivitetsfri og ellers nøt vi solen og varmen mellom yogapraksisen. 

DSC02781.JPG

Siste dag i Hellas ble avsluttet med "Mindful Stretch" med Andrew og en hyggelig felles avslutning i yoga paviljongen. Jeg lærte en gang på utdanningsreise sammen med SiO Athletica for flere år siden, en utrolig fin øvelse/oppgave, som jeg kaller "Hjerte-oppgaven". Den går ut på at alle får et stort, blankt papir-hjerte klistret på ryggen, og deretter skal hver og en skrive en hilsen til hverandre på "hjertet". Det kan være alt fra kun ett ord, til en tegning, et dikt, en setning eller flere, og hilsenen er helt anonym. Etter at alle har skrevet på "hjertet" til hverandre, bretter man det sammen og tar det med hjem. Når man selv ønsker, tar man "hjertet" frem og leser hva det inneholder. "Hjertet" kan være spesielt fint å ta frem på en grå dag eller når livet gir en ekstra utfordringer. Etter en uke sammen lærer vi hverandre å kjenne og det er utrolig hyggelig å ta med seg et "hjerte" hjem fylt av kjærlighet, omtanke, glede, vennskap og gode ord <3 Jeg har nå lest mitt "hjerte" og ble helt varm og rørt av de fine hilsenene - tusen takk alle sammen! 

NAMASTE &lt;3 for en gjeng!&nbsp;

NAMASTE <3 for en gjeng! 

Andrew og jeg er utrolig takknemlig for at vi fikk dele vår lidenskap en hel uke i Hellas og vi sender en ekstra hilsen til alle de fantastiske menneskene vi fikk gleden av å bli kjent med <3  

Vi reiser tilbake til Nidri neste høst 10.-17.september 2018, for en ny "Yogareise".

Reisen blir snart lagt ut på Ving.no, så da er det bare begynne å glede seg! 

Upside down!&nbsp;

Upside down! 

Dreamteam - Andrew og meg :)

Dreamteam - Andrew og meg :)

Høytsvevende Bakasana (Crow pose).&nbsp;

Høytsvevende Bakasana (Crow pose). 

For dere som lurer, så passer denne yogareisen for absolutt alle - uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Yogaklassene har åpent nivå, og alle får individuell oppfølging ut fra eget utgangspunkt. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. 


Håper vi kanskje sees i 2018 <3

//Eva Katrine

IMG_2459.JPG